ESP

PORTA CORREDERA INDUSTRIAL DE 2 FULLS

A SEGURPUERTAS disposem d´una sèrie de portes corredisses industrials per augmentar l´espai que pugui ser útil per a hangars o naus industrials. Es tracta de portes robustes i molt resistents, protegides contra tota corrosió. Pots trobar portes industrials corredisses tant de 1 com 2 fulles, amb panells senzills del tipus sandvitx. Per descomptat, poden estar formades de fulles cegues o de vidre, segons el que l'empresa necessiti.


Porta corredissa industrial de 2 fulles


Característiques de la porta corredissa industrial


Els Panells

La porta corredissa industrial pot estar formades per una o dues fulles, d'un gruix adequat per fer-les resistents i durables, en acer galvanitzat.


Les Guies

Són d'acer galvanitzat, i depenent de les dimensions de les portes, tindreu guies superiors i inferiors. El sistema de col·locació fa que la guia quedi oculta darrere d'una xapa, donant-li un aspecte més discret.


La barra de bloqueig

Evita l'atrapament de les mans i permet alhora el bloqueig de la porta en dos punts.


Portes de vianants

Si ho vol el client podem a més afegir una porta de vianants com a accés secundari.


Automatització

Tots els nostres sistemes dautomatització compleixen la normativa europea.


Aquesta porta corredissa per a naus industrials, vénen equipada amb sistemes manuals o automatitzats, amb passos de vianants i de vehicles. És important triar una porta corredissa amb una guia o sense guia inferior, depenent del tipus despai que es vulgui cobrir. Sempre busquem la màxima durabilitat i funcionalitat.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat