ESP

MARCAT CE PORTES AUTOMÀTIQUES


Segons la normativa vigent europea de seguretat aplicable al territori espanyol:


“Les porta, portons i barreres situats en zones accessibles a les persones i utilitzades per al pas de mercaderies i vehicles tindran marcatge CE de conformitat amb la norma UNE-EN 13241-1:2004 i la seva instal·lació, ús i manteniment realitzaran conforme la norma UNE-EN 12635:2002+A1:2009”.


Ja també està disponible l'adaptació de l'informe Marcat CE de portes industrials, de garatge, comercials i portes en el marc del Reglament (UE) Núm. 305/2011 de Productes de Construcció. Versió 5, datada el 5 de setembre del 2013, que inclou els canvis requerits pel nou Reglament. La nova versió de l'informe s'ha adaptat als procediments i la documentació del Reglament Europeu de Productes de Construcció, que va entrar en vigor el dia 1 de juliol passat.


Marcat CE portes automàtiques


SEGURPUERTAS aquesta segueix informant d'aquests canvis els nostres clients, que ja han començat a fer aquest procés per poder adequar les seves instal·lacions i portes a la legislació actual. Els passos són senzills i fàcils de seguir, els nostres tècnics s'ocuparan de tots els detalls per poder proporcionar-los a les portes automàtiques el marcatge CE, també la declaració de conformitat, el manual de l'usuari i el llibre de manteniment que tindrà en client a la seva instal·lació , que és la documentació que necessita per a la porta automàtica.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat