ESP

MANTENIMENTS DE PORTES AUTOMÀTIQUES A BARCELONA

Segurpuertas


SEGURPUERTAS benvinguts a l'empresa especialitzada de portes automàtiques a Barcelona, Empresa líder al sector portes, comandaments de pàrquing i automatismes. Una de les empreses amb més experiència en la instal·lació, manteniment i reparació de portes automàtiques a tot Barcelona. Comptem amb el més ampli catàleg de portes automàtiques i marques de motors, amb què podem donar solució a qualsevol problema o actualització que vulguis donar-li a la teva porta o automatisme. Treballem tant amb empreses com amb particulars (Comunitats incloses). Si estàs desitjant proporcionar comoditat i més seguretat a casa teva, pàrquing, garatge, comerç o comunitat, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, tenim la porta automàtica a Barcelona que estaves buscant.SERVEIS DE PORTES AUTOMÀTIQUES A TOTA BARCELONA

El nostre servei tècnic està preparat per a tots els serveis de portes automàtiques. Com que comptem amb experts en automatismes, podem garantir un servei de confiança en tot moment. Un dels llocs on més treballem és a BARCELONA, on comptem amb uns serrallers 24 hores que ens poden ajudar en qualsevol moment, sobretot per a les urgències als comerços.


Un detall a destacar és que treballem en col·laboració amb les grans marques de motors i portes automàtiques. Gràcies a això, podem disposar en poc temps de recanvis en tot moment si fossin necessaris. A les portes automàtiques sabem perfectament el que pot necessitar un client d'urgències.


Serveis de portes automàtiques a tot Barcelona


Serveis de portes automàtiques a tot Barcelona


PORTES DE GARATGE I PÀRQUING A BARCELONA

El treball més comú que fem és de la reparació de portes de garatge a Badalona. Tant se val si són portes de garatge de comunitat o particulars, però posem especial atenció a aquest tipus de portes, per la gran quantitat que poden arribar a ser considerades «de garatge». Les portes de garatge a Badalona són col·lapsades pràcticament per comunitats molt petites o per comunitats.


En el cas de la instal·lació de portes de garatge a Badalona, podem fer-te un pressupost a mida. Actualment disposem d'un sistema perquè et puguis fer tu mateix el pressupost, però si necessitessis que un professional t'orienti, pots trucar al nostre telèfon, on un personal expert pot ajudar-te a triar la millor decisió.


Puertas de garaje y parking en Barcelona


PORTES DE VIDRE AUTOMÀTIQUES A BARCELONA

Poques empreses treballen aquest tipus de portes automàtiques. En aquesta zona, nosaltres acudim com a servei tècnic per a portes Manusa, Aprimatic, Clemsa etc., ja que d'aquestes portes hi ha moltes marques. És per això que disposem d'equip especialitzat en portes automàtiques de vidre per poder pal·liar aquesta alta densitat de clients. Aquests treballs no estan sempre coberts les 24 hores, sobretot perquè quan una porta automàtica de vidre falla, és per un problema, majoritàriament, electrònic. Per a aquests errors, el millor és agafar-lo amb temps i amb la possibilitat de canviar parts de l'electrònica.


Portes de vidre automàtiques a Barcelona


PORTES CORREDERES DE GARATGE

Les portes corredisses requereixen un espai de creació i instal·lació. Això també significa que els constos dinstal·lació daquestes portes solen ser una mica més elevats de la mitjana de tipus de portes. Hi ha instal·lacions extres, com les cremalleres on avancen, que són útils només per a portes corredisses. Per això mateix, a SEGURPUERTAS tenim clar que la informació al client ha de ser el més precisa possible quant al preu. Per a la reparació d'aquestes portes automàtiques a Barcelona, podeu trucar-nos a qualsevol hora ja que tenim servei tècnic les 24 hores.


Portes corredisses de garatge


PORTES ENROTLLABLES D'ALUMINI

L'especialitat de SEGURPUERTAS Instal·lem, reparem i obrim qualsevol tancament metàl·lic o porta enrotllable. Totes les portes automàtiques enrotllables poden ser reparades en qüestió de poques hores i, si cal canviar material, podem fer en pocs dies totes les operacions per tornar a deixar la porta en perfecte funcionament. El nostre servei tècnic es diferencia per oferir el millor servei al millor preu, de manera que el temps deixarà de ser un problema.


Portes enrotllables d'alumini


PORTES BASCULANTS A SOSTRE

Fem qualsevol instal·lació o reparació de portes basculants a sostre. Per menys de 700€ podràs tenir la teva porta basculant instal·lada i automatitzada. Òbviament, aquest preu és només per la instal·lació del motor al sostre, la porta més senzilla pot costar sobre els 900€. Recorda que, per a reparacions de portes automàtiques basculants, estem disponibles cada dia.


Portes basculants a sostre


PORTS ABATIBLES

Les ports abatibles també conegudes com a ports de braç, podem arreglar-los sense cap problema. El nostre servei tècnic pot tenir qualsevol problema relacionat amb les portes automàtiques, resolt en poques hores. SEGURPORTES és coneguda per la seva rapidesa i per la gran qualitat de servei que presta. Recorda que, si necessites qualsevol ajuda amb aquestes portes automàtiques, nosaltres et podem atendre al moment.


Ports abatibles


ELS MILLORS SERVEIS 24 HORES PER A PORTES AUTOMÀTIQUES

En el cas de contractar el servei de manteniment amb nosaltres podrem oferir-li servei les 24 hores, la qualitat del nostre servei i material fa que els nostres clients valorin molt positivament a la nostra empresa, això no ho diem nosaltres, ho diuen tots els clients que han treballat amb nosaltres i han vist que, no només garantim el millor preu, sinó que a més a més donem el millor servei. Amb una centraleta que s'encarrega de poder gestionar tots i cadascun dels serveis que ens sol·liciten


Els millors serveis 24 hores per a portes automàtiques


 • Beltiga
 • Besam
 • BTF
 • Came
 • DEA
 • Ditec
 • Erreka
 • Forsa
 • Genius
 • Hormann
 • Marantec
 • Raynor
 • Roger
 • Rolltore
 • Sea
 • Somfy
 • Upama
 • V2
 • Celinsa
 • Clensa
 • Novoferm
 • Faac
 • Aprimatic
 • Nice

← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat