ESP

Empresa

FABRICACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE PORTES DE GARATGE I TANCAMENTS A BARCELONA

CONFIANÇA


Som una empresa especialitzada amb més de 20 anys al sector de la seguretat, experts en la fabricació i instal·lació de tot tipus de portes i tancaments metàl·lics. Portes d'entrada a habitatge, comerços i indústria, oferint respostes tècniques davant de qualsevol porta: porta d'entrada de vianants, portes per a particulars, comerços o industrials i tot tipus de portes ja sigui seccional, basculant, batent, corredissa...

Qualitat i Innovació

Estem obsessionats amb la qualitat, compromesos amb la seguretat i ens divertim amb la innovació.

Qualitat i Innovació

Disseny

Tenim opcions i colors per a tots els estils d'habitatge!!

La teva casa estarà molt més bonica i gaudiràs de la comoditat d'obrir la porta de garatge amb comandament a distància sense sortir del cotxe.

Diseño

Seguretat

Els nostres automatismes per a portes de garatge estan adaptats òptimament, i han estat comprovades i certificades per TÜV Nord segons les directives TTZ sobre protecció per a portes de garatge. Us oferim una extensa gamma de portes automàtiques equipades amb els més avançats sistemes de seguretat com: protecció de dits, bloqueig de seguretat o protecció lateral de guies.

Seguridad

Preu Excel·lent

Disposem de productes a un preu econòmic amb bloqueig múltiple de sèrie que ofereixen una alta seguretat alhora que li permeten estalviar energia gràcies al seu excel·lent aïllament tèrmic.

Preu Excel·lent

ISO 9001

Totes les nostres portes automàtiques incorporen la tecnologia i els sistemes de seguretat més avançats del mercat i estan fabricades sota el sistema de qualitat d'acord amb DIN EN ISO 9001. Disposem d'una gran varietat de dissenys adaptables a les necessitats específiques de cada instal·lació.

ISO 9001

Ecológicos

Utilitzem procediments respectuosos amb el medi ambient tant al farciment d'escuma dura completament lliure de CFC com a la capa d'imprimació de color de les portes.

Ecològics

CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat