ESP

TORNS PER A EMPRESES A BARCELONA


SEGURPUERTAS INSTAL·LEM I MANTENIM TORNS, MOLINETS, PORTILLS I PASSADISSOS MOTORITZATS A BARCELONA


A SEGURPUERTAS us oferim una varietat de sistemes automàtics de ventall de torns d'accés per regular el pas en espais públics o empreses amb la necessitat en la gestió i el control d'accés al recinte.


Descobreix totes les solucions que et podem oferir per al control d'accessos, adaptades a qualsevol necessitat d'instal·lació o client.


Descobreix les nostres solucions de control d'accés, torns preconfigurats, torns a mida i torns de disseny especial per cobrir les necessitats que vostè necessita.


Gestiona tots els accessos amb els nostres torns de pas, banderoles, portells, passadissos motoritzats i molinets d'accés.


Podem oferir-te i desenvolupar totes les solucions possibles en controls d'accés.


TORNIQUETS DE PAS - TORNS


T'oferim un ampli ventall de torns d'accés per regular el pas a grans empreses, establiments i espais públics amb necessitats en el control d'accés.


Torns per a empreses a Barcelona


MOLINETS D'ACCÉS


SEGURPUERTAS us oferirà la millor solució en molinets d'accés us faciliten tot el control de l'accés a qualsevol tipus de recinte des de l'exterior, de manera còmoda i senzilla.


Torns per a empreses a Barcelona


PORTELLS D'ACCÉS


Descobreix les solucions que et podem oferir amb els nostres portells de pas la solució més eficaç i còmoda per poder controlar l'accés de tot tipus d'establiments. Indicat per a pas de persones amb mobilitat reduïda, pas de mercaderies, cotxets nadó etc.


Torns per a empreses a Barcelona


PASSADISSOS I BARRERES DE PAS

Esteu cercant una solució de control d'accés d'última generació?

A SEGURPUERTAS BARCELONA us oferim la millor varietat de passadissos òptics, passadissos motoritzats i barreres d'accés al millor preu.


  • Barreres automàtiques a Barcelona
  • Barreres automàtiques a Barcelona
  • Barreres automàtiques a Barcelona

← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat