ESP

INSTAL·LACIÓ DE PILONES I BOL·LARDS

Els bol·lards i pilones fixos estan instal·lats en espais públics o privats per delimitiar vies de circulació, aparcaments o per protegir determinats espais de l'entrada d'alguns vehicles.


Els materials d'aquests elements fixos més habituals són: ferro, fosa, acer inoxidable i plàstic. Fabriquem i podem fabricar tota mena de pilones segons la necessitat del client.


Instal·lació de Pilons i Bol·lards


En SEGURPUERTAS oferim múltiples solucions per al control daccessos a espais delimitats. Oferim la solució específica i adaptada a allò que el client requereixi.


Disposem de tres sistemes principals per resoldre aquestes casuístiques:


Pilones i Bol·lards:


És un sistema que resol molts dels problemes de trànsit i control d'accessos. Disposem a més d'una gran varietat de models, des de pilones fixes a pilons semiautomàtics, pilones de tipus automàtic o escamotejables. Totes elles possibiliten afegir diferents accessoris.


Barreres Automàtiques:


Aquestes barreres han estat dissenyades per a ús en condicions d'alta intensitat de maniobra.

Gràcies a la ràpida velocitat d'obertura proporcionada pel seu robust motor de 24 Vdc en la versió bàsica i un motor de reducció de 230 Vac s'aconsegueixen velocitats d'1,5 a 9 segons d'obertura segons el model. Aquesta nova família de barrera satisfà totes les aplicacions possibles des d'àrees residencials i industrials, pàrquings fins a controls d'accés a vies de pas.


Les barreres s'han dissenyat per ser utilitzades en condicions d'una intensitat alta per maniobrar.


Control d'Accessos:


És específic per controlar vehicles que entren a un aparcament, a més de forma opcional es poden afegir lectors de matrícula, de targeta, etc. Solucions que s'adapten per a qualsevol tipus de pàrquing, des d'una mitjana empresa fins a aparcament de grans dimensions.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat