ESP

SEGURPUERTAS INSTAL·LEM I REPAREM PORTES DE GARATGE I PARKING BASCULANTS DE 2 FULLES

Les portes de tipus basculant de 2 fulles contenen 2 peces principals per formar la porta i un sistema d'obertura que funciona mitjançant una elevació i plegat d'aquestes 2 peces al sostre utilitzant un mecanisme de contrapès. Els materials i la fabricació de les 2 fulles de la porta són de tipus divers, però les més populars es componen d'alumini i acer.


L'avantatge principal de la porta basculant de 2 fulles és la seva alta durada. Per tenir un disseny que pateix pocs espatlles és ideal per als garatges amb ús intens com els garatges de les comunitats de veïns.


Portes Basculants de 2 fulles


Motor per a Porta Basculant de 2 fulles Contrapesada

Una porta de tipus basculant de 2 fulles se sol contrapesar amb peses de formigó i ferro. L'essencial sobretot serà que la porta del garatge estigui ben contrapesada, cosa que significa que no tingui una tendència a pujar o baixar de forma sola. Pots comprovar això mateix deixant la porta a diferents alçades i veient si tenen una tendència a moure's o si es queden al mateix lloc. Si teniu la tendència a desplaçar-vos és perquè teniu massa contrapès per poder compensar el pes del mateix motor. Els motors per a les portes basculants es poden cataloguen depenent de la seva mida suportada. La major part de motors basculants actuen des del centre de la porta, si la porta es fa massa ampla, llavors recorrem a motors d'atac que funcionen per cadenes laterals exercint força des dels extrems.


Ús de la Porta Automàtica Basculant de 2 fulls

No és només la mida de la porta l'important, també n'és l'ús i el que es pretengui fer. Cada model dautomatisme està dissenyat i pensat per a diferents mides però també usos. Depenent de si en aquesta porta hi ha un trànsit més gran o més petit de vehicles en hores punta es podrà distingir entre un ús de tipus residencial o intensiu.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat