ESP

SEGURPUERTAS INSTAL·LEM I REPAREM PORTES DE GARATGE I PARKING BASCULANTS DE 1 FULLA

Arribes a casa teva i plou. Has de baixar del cotxe per obrir la porta del garatge, ha arribat el moment de guanyar qualitat de vida col·locant un motor a la porta. Un motor per a una porta basculant de 1 fulla és molt senzill dinstal·lar-se. A més, es tracta d'una guia de cadena que es col·loca pel sostre sobre l'alçada total de la porta. Al final d'aquesta guia hi ha el motor que farà la tracció necessària sobre la cadena.


Portes Basculants de 1 fulla


Com triar un motor per a porta basculant de 1 fulla

Els motors de portes sempre s'escullen tenint en compte la mida de la porta i el seu ús. A més, has de fixar-te en els m2 que ha de suportar cada motor i escollir el més adequat per a l'envergadura de la porta. Pel que fa als usos que li donaràs caldrà prendre en consideració els períodes més intensos on obriràs més la porta. Ús intensiu: Portes de garatge grans on les hores són més intenses i entren i surten més vehicles.


Com s'instal·la un motor de porta basculant de 1 fulla

Instal·lar un motor de porta basculant d'1 fulla és força senzill si tens una mica de soltesa amb el bricolatge. El primer seria ancorar el motor o guia, es farà amb cargols d'una forma força simple. El motor encaixa al pinyó que ja anava premunt a la guia i serà només qüestió de 5 minuts. Després es passa a col·locar l'ancoratge davanter de la guia esmentada a la mesura que s'especifica sobre el marc de la porta, ja que és important col·locar bons cargols perquè aquí és on s'exercirà tota la força de la porta. Després de fer això, s'ancora la guia al suport que ja s'havia col·locat i ja estem preparats per elevar el motor fins a tenir la guia a nivell. Ara podrem col·locar el motor al sostre respectant l'anivellament horitzontal de la guia. Finalment, ancorem el braç d'arrossegament des de la guia de la porta. Ara toca preparar el recorregut del motor mitjançant la seva programació perquè sàpiga obrir fins on hagi de fer-ho i tancar també, això és diferent per a cada marca i model, però sol ser un procés força fàcil i senzill, a més tens la nostra assistència de tipus tècnic per oferir-te una ajuda.


Perquè se senti completament segur

Un exemple de l'excel·lent equip de seguretat de les portes de tipus basculants són les caputxes protectores flexibles instal·lades sobre les palanques. Aquestes caputxes cobreixen tota la zona de perill i redueixen així el perill d'un esclafament o empresonament accidental.


Protecció múltiple

El sistema de múltiples molls assegura la porta de manera fiable contra una caiguda. Fins i tot si arribés a danyar-se un dels molls, els altres molls intactes subjectaran la porta. La distància entre els llaços de moll és el menor possible, de manera que és alhora una protecció contra l'emprenyament dels dits fins i tot per als més petits de la casa.


Tancar la porta de forma còmoda

En tancar la porta, la palanca dissenyada explícitament empeny la porta contra el setge i la porta es tanca per si sola. De manera que no queda cap espai entre porta i marc. La porta queda segellada en tot el perímetre.


Una millor protecció anti intrusió

L'extraordinari bloqueig per pestell giratori de les nostres portes basculants apropa les cantonades de la fulla fixament al marc tancant de manera molt més segura que els tancaments de barra convencionals. Així és pràcticament impossible obrir la porta per palanquejament. Amb un set dequipament posterior opcional de fàcil muntatge pot bloquejar la porta addicionalment cap amunt.


Confort de maneig individual

Amb l'objectiu que es pugui fer servir en qualsevol moment la porta basculant automàtica de manera fàcil i còmoda, SEGURPUERTAS ofereix els accessoris mòbils i estacionaris per a cada situació de muntatges. Des de microemissors de tipus manual, polsadors codificats i lectors d'empremtes dactilars, fins a solucions especials com l'acumulador d'emergència.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat