ESP

BARRERES D'ELEVACIÓ AUTOMÀTIQUES

En SEGURPUERTAS instal·lem Barreres de tipus Automàtic en estacionaments per a treballadors, hotels, llocs d'estacionament per a instal·lacions habitacionals. Les barreres d'elevació es poden fer servir de mil maneres. En combinació un dispositiu de control adequat, incloent-hi elements de comandament simples o mitjançant una solució de sistema que inclogui una gestió d'identificació, els nostres sistemes de barreres per a elevació consten d'una solució magnífica per al seu estacionament permanent.


Barreres d'elevació automàtiques


Les barreres automàtiques per als vehicles es caracteritzen per les maniobres de pujada i baixada. Estan supeditades a un control electrònic o regulació de tipus automàtic. La seva activació es pot donar per identificació del conductor del cotxe, per presència d'un vehicle, manualment o mitjançant automatismes en passar un temps determinada. Una barrera automàtica se sol compondre dels elements següents:


Cos barrera:

S'inclou un bagul de tipus vertical (metàl·lic pintat al forn o inoxidable) que a més també ofereix un sistema electromecànic o hidràulic per avaluar el sistema de la barrera, un quadre a més de maniobra per alimentar i controlar els finals de carrera a més de el motor, polsos de pujada i baixada dels elements de seguretat (fotocèl·lules i espires de tipus magnètic). En algunes versions d'alta intensitat de trànsit s'inclouen un corrent variat que permet controlar la velocitat i el consum del motor.


Asta o màstil:

Es tracta de l'element bàsic de tota barrera de pas. Pot tenir una longitud d'entre 2 i 8 metres i la forma acostuma a ser ovalada o rodona per minimitzar l'efecte vela per la resistència al vent que pugui presentar. Els vostres accessoris segons les necessitats d'instal·lació són; la banda inferior o forma per minimitzar els cops, la banda lateral de llums perquè aquesta sigui visible a la foscor (llums vermelles o verd per funcionar com un semàfor), la rastrillera inferior per evitar que passin els vianants per sota del pal i per darrer el suport del mateix per oferir duresa al conjunt quan aquesta estigui tancada.


Barreres d'elevació automàtiques


Què hem de tenir en compte a l'hora de triar una barrera automàtica per a pàrquing?


Unes preguntes petites ens ajudaran a triar de manera correcta la barrera de control.


Longitud del carril:


Menys de 3m, entre 3 i 4m, entre 4 i 5m, menys de 6m, menys de 8m, més de 8m (calen 2 barreres de 4m)


Passos o maniobres dia:


Menys de 1.000/dia, més de 1.000/dia


Màxim flux en hores punta:


Si hi ha hores punta (tots surten/tots entren) més de 5 vehicles/min.


La característica de tipus principal, en el moment de seleccionar una barrera és la seva longitud, que ha de comptar amb una banya també per al pas de control. En funció de la seva previsió dús o moviment diàriament de la barrera, shaurà de seleccionar un model o un altre. Un altre aspecte que també cal tenir en compte és saber la ubicació de la barrera, atès que n'hi ha algunes que és aconsellable protegir de la intempèrie per poder protegir la seva mecànica i electrònica interior. Una barrera automàtica es pot combinar en funció de la necessitat amb espires electromagnètiques de presència, fotocèl·lules de seguretat, receptors i emissors d'activació remota de la barrera, llums per a la banya, etc.


Els sistemes per gestionar i controlar de tipus individual, així com les implicacions específiques del client ofereixen la solució adequada per a cada ús. Es comprova de forma prèvia el funcionament de qualsevol dels components de manera completa perquè es pugui confiar en un muntatge ràpid i una manera de funcionar segura. Les nostres barreres d'elevació resisteixen el vandalisme i segons la seva versió tenen un bon reconeixement d'obstacles intel·ligent. Gràcies al comandament a distància opcional mitjançant una web que funciona com a servidor, vostè podrà controlar i supervisar en tot moment el seu sistema de barrera d'elevació de forma remota i si ho desitja fins i tot mitjançant el seu Smartphone.


El nostre programa a més ofereix barreres d'elevació automatitzades amb una amplada de bloqueig de fins a uns 10 metres en versions de construcció de tipus plana, rodona, articulada i octogonal per a una gamma diferent de requisits.


Integració de la Barrera Pàrquing Automàtica amb els sistemes de Control d'Accessos:


Aquestes barreres d'aparcament automàtiques es poden integrar amb sistemes de control d'accessos oferint funcionalitats com:


Reconeixement de vehicles que s'aproximen (mitjançant la identificació amb lectura de matrícula) que permet obrir la barrera sense necessitar que aquest vehicle s'aturi en la seva totalitat.

Control d'obertura de barreres, semàfors, etc.

Control complet d'accessos i visites.

Integració amb tercers equips (expenedors/validadors de tiquets, panells de missatges variables, etc.).

Oferir a l'operador la resolució senzilla i ràpida de qualsevol incidència.

Software complet dexplotació de dades, informes i estadístiques. Possibilitat que el client pugui crear els vostres propis informes personalitzats


← Tornar


CONTACTO


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat