ESP

CAIXES D'EMPOTRAR PER A SELECTOR DE CLAUS A PORTES AUTOMÀTIQUES

A SEGURPUERTAS s'ofereix una gran varietat de marques per a caixes d'encastar i teclats numèrics.


Caixes d'encastar per a teclat a portes automàtiques de pàrquing o garatge


Teclat numèric

No només som especialistes en portes automatitzades aquí a SEGURPUERTAS, sinó que també disposem de tots els elements per oferir més seguretat a la teva llar, negoci o garatge com serien les bandes de seguretat, els llums llampants, etc. Avui us volem presentar els teclats numèrics per a portes automàtiques i us mostrarem els seus avantatges.


Teclat digital per a portes automàtiques: una revolució al sector

El teclat numèric està instal·lat a les portes automàtiques, és un teclat petit que s'utilitza per ingressar un codi numèric per activar la porta i tancament de la porta. Hi ha una varietat de teclats numèrics per a portes automàtiques que oscil·len entre ells quant a tipus i aparença.


Caixes d'encastar per a teclat a portes automàtiques de pàrquing o garatge


Com triar i on instal·lar el teclat digital per a portes automàtiques

La decisió s'ha de prendre d'acord amb els requisits, ja que fins i tot pots seleccionar l'aparença del teclat, la forma, el color de coberta, etc. Perquè sigui agradable a la vista. Un altre detall a tenir en compte en triar el teclat és si hi ha lletres que permeten una combinació de teclat més complexa garantint per tant més seguretat. El teclat per a portes de tipus automàtic es pot instal·lar a qualsevol edifici on hi hagi una porta automàtica. Alguns models funcionen sense connexió per cable, subministrats per una bateria, per tant poden instal·lar-se fàcilment a qualsevol lloc.


Quins són els avantatges dels teclats per a portes automàtiques?

Els teclats numèrics per a portes automàtiques ofereixen avantatges força considerables en termes i protecció i seguretat de la casa on s'instal·len. A més, en utilitzar-los, és possible bloquejar l'accés a totes aquelles persones que no estiguin autoritzades a entrar i que no ho podran fer sense haver ingressat una combinació. Es pot també instal·lar a portes de garatge i entrada, perquè així l'edifici sigui segur al cent per cent, evitant qualsevol tipus d'intrusió.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat