ESP

TECLAT PER PORTES AUTOMÀTIQUES DE PÀRQUING O GARATGE

Teclat numèric


A SEGURPUERTAS no som únicament especialistes en portes automàtiques, també disposem de tot tipus d'elements per aportar la major seguretat a la teva llar, negoci o garatge com seria per exemple les bandes de seguretat, llums llampants, etc. Ara com ara us volem parlar sobre el teclat numèric per a portes automatitzades i veurem els seus avantatges.


Teclat digital per a portes automàtiques: una revolució al sector

El teclat de tipus numèric s'instal·la en portes automàtiques, és petit i s'utilitza per ingressar codis numèrics que activaran la porta o la tanquessin. Hi ha diversos tipus de teclats numèrics per a qualsevol porta automàtica que varien entre ells quant a aparença i tipologia.


Teclat per a portes automàtiques de pàrquing o garatge


Com triar i on instal·lar el teclat digital per a portes automàtiques


S'ha d'escollir amb compte d'acord amb els requisits, ja que a més fins i tot es pot seleccionar l'aparença del teclat, la forma i el color de la coberta perquè sigui agradable a la vista. Una altra cosa a més és tenir en compte el color del teclat a escollir pensant en si hi ha lletres que permetin fer combinacions més complicades i, per tant, garantir més seguretat. El teclat per a portes automàtiques es pot instal·lar a qualsevol tipus d'edifici on hi hagi una porta de tipus automàtic. Alguns models a més funcionen sense una connexió per cable, ja que aquests són subministrats per una bateria i, per tant, poden instal·lar-se de manera fàcil en qualsevol context.


Quins són els avantatges dels teclats per a portes automàtiques?


Els teclats per a les portes automàtiques ofereixen avantatges força considerables en termes de protegir la cara on estan instal·lats. De fet, en utilitzar els teclats, és possible bloquejar l'accés a totes aquelles persones que no estiguin autoritzades o que no puguin ingressar sense establir prèviament la combinació. Es pot instal·lar també a una porta de garatge o d'entrada, perquè així l'edifici sigui especialment segur, evitant qualsevol intent d'accedir-hi per part dels intrusos.


← Tornar

Tornar

CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat