ESP

LES MILLORS PORTES SECCIONALS AMB OBERTURA VERTICAL A BARCELONA

Aquí a SEGURPUERTAS instal·lem les millors portes de tipus seccional amb obertura vertical, pel nostre equip de tècnics especialitzats en aquest tipus de models, moderns i elegants. Amb una garantia de 5 anys, no sols en aquest tipus de portes seccionals, sinó en qualsevol dels models de mercat. Amb preus d'una suma totalment econòmica i tenint també en compte la qualitat del material utilitzat.


Com és una porta seccional?

Les portes de tipus seccional d'aquesta nostra empresa es creen a partir del gust de cada client de forma total, fent portes que s'ajustaran a les necessitats sempre de l'entorn d'una manera excel·lent i estètica. Són ideals per a qualsevol tipus de negoci com tallers o concessionar-vos que necessitin de models ràpids i de grans dimensions però també realitzem portes de tipus automàtiques o manuals per als garatges.


Seccionals Verticals


Les portes de tipus seccional estan formades per panells, units entre ells per frontisses que garanteixen el gir i l'adaptabilitat a qualsevol corba, ja que disposen de dos carrils, un a cada costat dels panells per on es desplacen a tot el recorregut, arribant la porta seccional a una posició desplegada al sostre.


Els panells i marcs tindran unes juntes que capaciten les portes d'un tancament hermètic, proporcionant així a l'interior de la nau o garatge un manteniment constant de la temperatura. A la part inferior a més tant el panell que té un contacte directe amb el terra com el marc tindran un protector de peu de marc que protegeix a més de l'erosió amb el terra.


Característiques de la porta seccional

Les portes de tipus seccional tenen un moviment que és perfecte en vertical, sent un dels seus grans avantatges a l'hora d'aprofitar millor l'espai del lloc on estan instal·lades. Altres models necessiten a més un espai lliure específic per poder tancar o obrir, aquí podrem col·locar o aparcar cotxes al costat de la porta seccional sense provocar cap problema.


Seccionals Verticals


Lleugeres i fabricades amb qualsevol material, el moviment és ràpid i funcional per a negocis amb passos de vehicles. Poden incloure's sensors de moviment per activar l'obertura només apropant-se, entre una infinitat d'accessoris com finestres.


Serveis

Oferim serveis de manteniment, reparació o modificació, substitució de portes seccionals amb els preus més baixos del mercat, sent realitzats per especialistes, homologats que certifiquessin les portes seccionals amb el marcatge CE. Som distribuïdors de les primeres marques, per això utilitzem els millors de recanvis per reparar i realitzar els manteniments periòdics de totes les portes seccionals.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat