ESP

PORTES SECCIONALS LATERALS PER AL GARATGE O PÀRQUING

Aquest tipus de tancament és adequat en els casos en què la construcció determini que un altre tipus de porta d'entrada és impossible (canonades, sostres inclinats, etc.)


En el cas de les portes seccionals laterals per a garatge porta incorporada l'anomenada funció de vianants.


Aquest tipus de tancaments serveixen perquè en cas que una persona necessiti entrar o sortir, accionant manualment el mecanisme de la porta es pugui obrir fàcilment o també mitjançant un automatisme, la porta s'obrirà de forma parcial, permetent així una accessibilitat més ràpida del normal al mateix, reduint així el temps i despesa, si només es vol sortir o entrar del garatge a peu, amb moto o també bicicleta clar.


Portes seccionals laterals per al garatge o pàrquing


Un altre punt a favor d'instal·lar a l'entrada del garatge una porta seccional lateral és que és suau i silenciosa.


Amb panells de 42 mil·límetres de gruix que estan emplenats amb escuma de poliuretà, es mou sobre unes rodes guies dobles que la sustenten a la part de dalt ia la inferior porta un carril arrodonit.


Aquest carril es troba descobert als seus extrems per afavorir-ne la neteja.


Quant a la vostra seguretat es tracta d'una porta de garatge amb un sistema de protecció per a les persones o animals o objectes que es puguin arribar a interposar, gràcies a l'antipinzament tant fora com dins. Els mecanismes de desconnexió automàtica s'activaran sempre tant quan s'obrirà com quan es tanqui la porta, de manera que si aprecia l'existència d'algun objecte que pugui interrompre el camí, la porta s'aturarà de manera immediata.


Gràcies a això s'eviten danys a persones i objectes, incloent-hi el vehicle mateix. La col·locació dels panells i les seves frontisses eviten lesions per atrapament de dits.


CARACTERÍSTIQUES DE LES PORTES SECCIONALS LATERALS

El mecanisme d'obertura funciona amb radiofreqüència bidireccional, codificat de manera totalment segura, permetent un maneig còmode i segur de les portes, llums i altres dispositius que s'utilitzaran.


Es poden instal·lar accessoris per gaudir de més opcions:

- Bloqueig automàtic de la porta.

- Més velocitat a l'obertura.

- Il·luminació per llums de LED a través del comandament a distància.


Aquestes portes seccionals dobertura lateral estan disponibles en diferents acabats, adaptant-se a les necessitats del client.


La gran resistència que tenen està fora de dubte, atès que s'utilitzen materials que estan totalment protegits davant de l'oxidació i, a més, galvanitzat al foc amb una capa d'imprimació amb base de polièster a banda i banda de la porta permetent que la pluja rellisca per elles sense deixar més evidència.


SEGURPUERTAS som instal·ladors de Portes Seccionals com a laterals com a verticals. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i solucionarem el problema.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat