ESP

REPARACIÓ PORTES SECCIONALS A BARCELONA

A SEGURPUERTAS presentem les solucions necessàries per a les seves cancel·les basculants que depenen de l'equilibri i l'ancoratge a la part superior per a un funcionament correcte.


Aquest tipus d'instal·lació és la més habitual en comunitats o llocs on se'ls faci un ús amb intensitat. Encara que hi hagi la necessitat de reparar es considera una de les portes més fiables i segures perquè les pugui utilitzar amb tranquil·litat.


Reparació portes seccionals a Barcelona


El nostre equip de tècnics durà a terme avaluacions prèvies i aconsellarà sobre els canvis indispensables per estar sempre protegits tant en sortir com en entrar al seu garatge. Posteriorment, lliuraran un pressupost totalment gratuït i sense compromís per valorar les diferents opcions que més es puguin ajustar a les necessitats d'ús.


Manteniment portes de garatge seccionals


La normativa europea estableix que els automatismes necessiten un pla de manteniment. És per això que SEGURPUERTAS s'encarregarà de la revisió periòdica de la porta de garatge basculant perquè tots els elements es trobin en un funcionament correcte, cosa que et permetrà seguir amb tranquil·litat.


Hem de comentar dues raons per realitzar el manteniment de les portes de garatge basculants. D'una banda, t'estalviaràs errors per desgast inadequat de les peces esmentades o el cost de substituir-les i de l'altra la porta sempre complirà les màximes condicions de seguretat i funcionament.


Mantenim un funcionament correcte d'aquestes obertures que llisquen mitjançant les guies laterals amb un sistema de seguretat important per evitar trencaments. Complim a més amb la normativa actual a les reparacions de portes basculants perquè el teu garatge estigui el més segur.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat