ESP

REPARACIÓ DE PORTES AUTOMÀTIQUES A BCN

Les portes automàtiques de l'empresa SEGURPUERTAS ofereix tots els avantatges per a la seva comoditat tant per accedir al seu garatge particular com també professional, ús a centres comercials, farmàcies, hotels i molt més, mantenint això sí sempre la màxima garantia de qualitat i legalitat vigent per a la seva total tranquil·litat i seguretat.


Som una empresa líder al sector dels automatismes i la reparació de les portes automàtiques per moltes raons: Des dels preus de reparació tan ajustats que et deixaran amb la boca oberta, ja que només utilitzem les primeres marques, fins a l'excel·lent qualitat que us oferim en reparació i manteniment de portes automàtiques.


Reparació de portes automàtiques a Barcelona


SOL·LICITAR ASSISTÈNCIA


Quan necessito reparació als motors per a portes automàtiques


Comptes a més amb un equip d'assistència tècnica per a les 24 hores en el cas que necessitessis una reparació de les portes automàtiques corredisses, giratòries o de garatge, sempre treballant per descomptat sota pressupostos que estiguin personalitzats, sense cap mena de compromís i de manera completament gratuïta fins a la seva acceptació. Tenim a més a la teva disposició una àmplia gamma de recanvis originals de primeres marques que et permetran també solucionar qualsevol problema a la teva instal·lació de portes elèctriques a Barcelona en un espai curt de temps.


El nostre equip a més ha realitzat centenars de reparacions de portes corredores, de substitució de guies, braços hidràulics o dels elements de seguretat per als automatismes. A més, comptem amb la possibilitat fins i tot de millorar qualsevol tipus d'instal·lació o automatitzar-la, sense un gran cost i sempre garantint el millor de SEGURPUERTAS.


Instal·lem portes automàtiques de garatge a qualsevol superfície i mida


Les darreres tecnologies aportades als nostres dissenys i l'adaptació a una nova normativa europea sobre portes de garatge per a les comunitats de veïns fan que SEGURPUERTAS sigui l'elecció més segura per al muntatge, la instal·lació de sistemes de seguretat i l'adaptació a la normativa de tots els automatismes i el control de l'eficiència energètica.


El fet que la façana consti d'una superfície corba, encara que sigui antic o necessiti un tractament especial, no és cap repte per a nosaltres. Els nostres tècnics d'assistència estan constantment aprenent per realitzar qualsevol intervenció que es demani i per tant qualsevol projecte que tinguis és una realitat per a nosaltres. A més, sempre podràs comptar amb l'última cosa al mercat i amb la satisfacció que la teva instal·lació estarà complint la normativa vigent pel que fa a l'homologació i els elements de seguretat. Això t'aportarà una tranquil·litat i la garantia que la teva instal·lació funcioni en qualsevol moment de la manera correcta.


En què consisteix el marcatge CE de portes automàtiques de garatge?


Complir amb la normativa exigida per la Unió Europea pel que fa als automatismes el marcatge CE, consisteix a col·locar les etiquetes de forma simplificada amb el distintiu CE i comptar amb la documentació tècnica que detalli les característiques de la teva instal·lació. Nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits sense necessitat d'esperar. Amb aquest servei les portes automàtiques preus, ja siguin de casa teva, comunitat o empresa t'oferiran la garantia que en cas d'una revisió es compleixin tots els passos que se sol·liciten.


Tenim a més a la teva disposició un cop instal·lada el servei de manteniment. Consulta qualsevol cosa als nostres experts i assessors d'atenció al client perquè et puguin oferir un producte totalment personalitzat a baix cost i amb la fiabilitat de SEGURPUERTAS, líder a més a més en el sector dels automatismes.


Serveis de reparació per a portes automàtiques


En aquesta nostra empresa som especialistes en instal·lar portes de garatge per a portes automàtiques. Automatitzem portes que ja estiguin instal·lades o col·loquem a més portes automàtiques que estiguin dotades amb les portes de garatge més modernes del sector i les mesures de seguretat que exigeixen la normativa europea. Assessorem també en una gran gamma d'automatismes per a qualsevol model de porta ja siguin corredisses, abatibles, seccionals, cancel·les, portes etc. Treballem amb les millors marques el que fa que les nostres portes i portes de garatge estiguin avalades a l'hora de treballar de manera adequada.


SOL·LICITAR ASSISTÈNCIA


Instal·lació de portes automàtiques seccionals


Quan fem una instal·lació de portes per al garatge el procés que solem seguir a SEGURPUERTAS és força senzill alhora que també estricte de cara a la qualitat que s'ofereix i la normativa, examinem el projecte d'una manera íntegra i proporcionem la millor de les solucions per a la seva instal·lació.


Cada instal·lació de portes automàtiques té les seves pròpies característiques. El nostre equip d'instal·ladors professionals us assistirà in situ tant per triar com per instal·lar la porta automàtica en base a les característiques del projecte i us suggerirà sempre la millor de les opcions d'acord amb el pressupost per dur a terme aquesta instal·lació.


El nostre equip d'instal·ladors de portes automatitzades professionals té a més més de 20 anys d'experiència en instal·lar automatismes i us podran assessorar de la manera més adequada en tot moment sobre la instal·lació de porta automàtica.


Podem dur a terme també una sèrie d'instal·lacions de portes automàtiques de negocis, portes de garatge, seccionals, abatibles, batents, portes automàtiques i cancel·les de comunitat, portes industrials, enrotllables i molt més. Oferim a més totes les garanties en la instal·lació de la porta automàtica i podem assessorar-lo en paquets de manteniment adequats per garantir el rendiment del seu automatisme i allargar així la seva vida útil més enllà del que especifica diferents fabricants amb què treballem.


Reparació de portes automàtiques seccionals


Les avaries a les portes automàtiques sempre requeriràs d'una ràpida i professional intervenció. El client contactarà amb l'empresa de SEGURPUERTAS detallant l'avaria a la porta, així com la marca de l'automatisme avariat i els nostres tècnics experts en aquestes reparacions de les portes es posaran en marxa immediatament prenent els elements per a la reparació dels seus automatismes de què no disposin a les nostres unitats mòbils dels nostres magatzems centrals.


Els temps de resposta del nostre equip a la reparació de portes automàtiques són sempre els millors. Per arranjaments de portes de garatge utilitzem sempre recanvis originals de les millors marques del mercat. També som distribuïdors de les marques d'automatismes més representatives dins del sector de portes automàtiques.


Per dur a terme aquestes reparacions tenim un equip de professionals tècnic amb gran experiència en automatismes el que ens permetrà sempre oferir a totes les reparacions de portes les màximes garanties del sector.


Podem reparar portes automàtiques que siguin de diferents àmbits com portes de garatge, naus industrials, cancel·les, portes de comunitat, negocis, col·legis, hospitals, centres comercials, farmàcies, hotels, pàrquings industrials i també reparar portes automàtiques de tipologies variades com abatibles, seccionals, de corredissa, cancel·les batents, enrotllables, de doble fulla, portes de vidre, i molt més…


El manteniment de portes automàtiques és sempre fonamental després de qualsevol reparació o instal·lació duta a terme.


Manteniment de portes automàtiques


Abans de contractar qualsevol servei de manteniment preventiu, els nostres tècnics experts portaran a terme una avaluació completa de tot el sistema i instal·lació per tal d'oferir-vos un pla preventiu de manteniment de les portes que garanteixi al seu torn el funcionament correcte de les portes perquè puguin gaudir d'una llarga vida útil més enllà de les especificacions que els fabricants puguin dir. De vegades serà necessari dur a terme ajustaments selectius a la porta automàtica per adaptar també la instal·lació a l'ús que se'n pugui fer en cada moment.


SEGURPUERTAS inspeccionarà la porta automàtica de forma periòdica per garantir un funcionament òptim del sistema adequant al seu torn el pla de manteniment dels seus automatismes a l'ús concret per a què es va instal·lar i així complir amb la nostra normativa en base als nostres estàndards de qualitat i garanties.


Garantia en portes automàtiques seccionals SEGURPUERTAS


A SEGURPUERTAS, en treballar únicament amb els millors elements i les marques de portes automàtiques del mercat és capaç d'oferir també la millor garantia en totes les reparacions dutes a terme.


Els productes i els materials utilitzats compleixen la normativa europea i tenen al seu torn l'adequat marcatge CE associat a cada instal·lació i fabricant. Si la garantia oferta pel fabricant de la porta automàtica ja ha vençut. SEGURPUERTAS serà la seva millor opció perquè podrem oferir-li una nova garantia a la porta automàtica i ocupar-nos així dels manteniments periòdics que la mantindran vigent durant tot el temps de vida de la instal·lació.


Els nostres temps de resposta sempre seran mínims i procurarem mantenir els preus sempre per sota del mercat en totes les reparacions que duem a terme. Confieu en els millors.


PORTES AUTOMÀTIQUES BARCELONA


Reparem la porta automàtica a Barcelona amb tota la garantia i amb els millors temps de resposta del sector. Treballem amb totes les marques utilitzant únicament materials de gran qualitat per a la reparació de la seva porta automàtica a Barcelona Província.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat