ESP

RECEPTORS I TARGETES RECEPTORES PER A PORTES AUTOMÀTIQUES DE PÀRQUING

Hi ha una gran varietat de Receptors com a Targetes Receptores. Quan parlem de Receptors Inseribles o Targetes Receptores, solem assenyalar que la seva aplicació és endollar un receptor o targeta a la placa electrònica del motor sempre que aquest sigui compatible amb la marca i el model. Donant referència a Receptors Exteriors Universals, la funció d'aquests serveix per adaptar els receptors a qualsevol quadre de maniobres o placa electrònica sense tenir en compte el seu model o marca, i és molt útil i de gran avantatge.


Receptors i targetes receptores per a portes automàtiques de pàrquing


És força freqüent que un es lligui amb la freqüència de transmissió i el codi de comandament emissor. La freqüència del comandament emissor és la via per on es transmet el senyal de ràdio fins al receptor, és a dir, com una via per un tramvia. Les freqüències que habitualment es fan servir són de 433,92 Mhz i 868 Mhz.


Quant al codi del comandament emissor aquest és la clau que fa que la porta s'obri de forma automàtica, un número intern que coincideix tant al comandament emissor com al comandament receptor i aquest, en ser reconegut dóna l'ordre de obrir la porta automatitzada.


Receptors i targetes receptores per a portes automàtiques de pàrquing


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat