ESP

Portes industrials seccionals a Barcelona

Un alt grau de seguretat, un bon aïllament i la facilitat de maneig són algunes de les característiques que fan de les portes industrials una part essencial de qualsevol edifici industrial. SEGURPUERTAS ha dissenyat una àmplia gamma de portes que s'adapten a gairebé qualsevol necessitat. La porta seccional està especialment indicada per al tancament dels buits exteriors de les naus industrials, per les bones propietats impermeables, les grans dimensions, el fàcil maneig i la seguretat.


Portes industrials seccionals a Barcelona


Les portes seccionals per a ús industrial són una excel·lent opció per segellar les obertures exteriors dels edificis industrials. Aquestes portes industrials estan fabricades amb perfils d'alumini resistents i estables, cosa que les fa fàcils de manejar, segures i duradores. Us oferim una gran varietat d'estils, colors i mides que s'adapten a les vostres necessitats.


Les portes seccionals per a ús industrial estan fabricades amb perfils de secció profunda, cosa que els confereix una excel·lent resistència i durabilitat. Disposen d'un full de porta fabricat amb perfils d'alumini resistent i estable que es pot envidrar pels dos costats, amb dues o tres fulles de persiana corredisses, d'obertura cap a l'interior o l'exterior.


Per al manteniment i la seguretat, la porta seccional és una excel·lent opció. La fulla de la porta és coneguda per l'alta qualitat dels seus components, que la fan eficient energèticament i, per tant, de baix manteniment. A més, compta amb un sistema de tancament integrat que la fa molt resistent al vandalisme i al robatori. Aquest tipus de porta té un perfil d'alumini que us permet ser lleuger i, alhora, tenir excel·lents propietats d'aïllament tèrmic. Els materials utilitzats en aquest producte el fan molt durador i de fàcil manteniment.


Les portes seccionals industrials estan dissenyades per complir els estàndards més alts de les aplicacions industrials. Estan fabricades amb un perfil d'alumini i altres materials d'alta qualitat, cosa que les fa extremadament duradores i fiables. Les portes seccionals per a ús industrial protegeixen el negoci contra robatoris, tempestes, accidents i riscos ambientals.


Portes seccionals per a ús industrial, fabricades en alumini amb una banda de reforç d'acer inoxidable que pot resistir qualsevol condició nociva.


Les portes seccionals per a ús industrial són la solució més habitual per segellar les obertures exteriors dels edificis industrials. Proporcionen un segellat fort des de l'exterior i bones propietats d'aïllament, i són fàcils de manejar i assegurar. Les portes seccionals SEGURPUERTAS tenen una fulla fabricada amb perfils d'alumini forts i estables.


En el cas de l'ús industrial, és important tenir en compte l'aïllament, la seguretat i l'estanquitat de la porta. Les portes industrials SEGURPUERTAS estan fabricades amb perfils dʻalumini resistent i estables amb un tub de cantell de doble pell. Això garanteix un estalvi d'energia important. A més, la seva necessitat de manteniment és menor en els casos en què és probable que es produeixin fuites a causa del desgast. A més d'aquestes característiques, la porta compta amb frontisses robustes a banda i banda i un pany d'acer AR400 antivandàlic que està equipat amb un botó de codi cilíndric per al control d'accés.


Portes seccionals per a ús industrial que tenen un segellat fort i segur des de l'exterior, tenen bones propietats d'aïllament i són fàcils de manejar i assegurar.


Els perfils d'alumini utilitzats a les nostres portes per a ús industrial són resistents a la corrosió en termes de rendiment i durabilitat. El sistema mecànic consta duna estructura de carrils i guies amb plaques lliscants verticals. Aquesta configuració permet la fàcil obertura i tancament de la porta mantenint la seva capacitat de segellat com a barrera contínua entre dues àrees o espais.


A més de ser extremadament resistent, també ofereix grans propietats dʻaïllament tèrmic. Això significa que es pot instal·lar en edificis que tenen grans espais lliures entre les parets i un mur exterior (aproximadament 50 cm).


La porta seccional és la solució més comuna per segellar les obertures exteriors als edificis industrials, proporciona un segellat fort i segur des de l'exterior, té bones propietats d'aïllament i, no menys important, és fàcil de manejar i assegurar. Les portes seccionals SEGURPUERTAS tenen un full fet de perfils d'alumini forts i estables.


Les portes seccionals són la solució més comuna per segellar les obertures exteriors dels edificis industrials, perquè tenen molts avantatges que altres no en tenen. Proporcionen un segellat fort i segur des de l'exterior, tenen bones propietats d'aïllament, són fàcils de fer servir i, el més important, són molt segures. La nostra porta seccional té un full fabricat amb perfils d'alumini forts i estables.


La porta seccional és la solució més comuna per segellar les obertures exteriors als edificis industrials, ja que proporciona un segellat fort i segur des de l'exterior, té bones propietats d'aïllament i, no menys important, és fàcil de manejar i assegurar .


Oferim una àmplia gamma de portes industrials a Barcelona. Les portes seccionals industrials estan dissenyades per al seu ús en grans magatzems i altres instal·lacions industrials, on no cal tenir un pas a través de la porta. Les portes seccionals industrials d'interior solen estar equipades amb còmodes accessoris, per la qual cosa poden servir també com a solucions funcionals.


Les portes seccionals són un dels tipus de portes industrials més utilitzats. Es fabriquen en mides i formes estàndard, amb perfils d'alumini robusts i resistents per a la fulla i perfils d'acer robustos per al marc de la porta. La porta seccional es pot subministrar amb o sense ferramentes d'accionament, i amb una opció de motor consistent en un cilindre extern per accionar la porta localment o per control remot.


Les nostres portes industrials seccionals estan per suportar els entorns més durs, des d'atmosferes salines i humides fins a llocs amb altes fluctuacions de temperatura, així com vibracions i impactes.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat