ESP

PORTES INDUSTRIALS SECCIONALS A BARCELONA

Portes seccionals per a ús industrialElegir el model i la versió correcta d'una porta industrial és crucial perquè el producte correcte a la llarga pot optimitzar força els processos logístics retallant-ne així els costos. La porta seccional és la solució més comuna per segellar les obertures exteriors en edificis de tipus industrial, aconsegueix un tancament a més a més resisteix i segur des de l'exterior, té unes bones propietats d'aïllament, i no menys important, és fàcil d'operar i segura. /p>

Les portes seccionals de SEGURPUERTAS disposen d'un full de porta fabricat en perfils d'alumini resistent i estable.


Portes seccionals per a ús industrial


Les nostres portes tenen una gran varietat de gammes de gruix de panells sandvitx des de 25mm fins a 45mm, cosa que les dota d'un aïllament tèrmic magnífic i adequat a les necessitats de cada lloc.


Depenent de l'ús del recinte, la necessitat i la llum serà més o menys elevada. En tallers, cotxeres de camions i estacions de bombers, en general la llum és un factor importantíssim i la superfície de vidre necessita ser el més gran. Si es requereix un bon aïllament tèrmic es pot decidir també posar un vidre d'aïllament. Les portes per a magatzems, o centres de producció només necessiten ser parcialment envidrades o totalment tancades perquè no es vegi l'interior.


Totes les nostres portes seccionals industrials tenen la Certificació CE (Conformitat Europea), que regula els processos de seguretat, salut i protecció mediambiental relacionats amb la manufactura de productes per al mercat d'Europa.


Les portes de tipus seccional s'obren de forma vertical, ampliant així l'espai lliure que queda per davant i darrere de la porta. Els panells es poden desplaçar de forma plana o sota el sostre, de manera vertical sobre l'ou o seguint la teulada. Les portes de tipus seccional de combinació d'acer i alumini o d'alumini convencen per una àmplia gamma de tipus únic, el disseny de porta superior i la seguretat certificada. Les portes seccionals apilen els panells individuals de forma vertical darrere de la llinda. L'escassa profunditat que queda lliure és especialment un avantatge per a les naus amb cúpules transparents, reixats i façanes de vidre.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat