ESP

PORTES INDUSTRIALS RÀPIDES ENROTLLABLES A BARCELONA

Portes ràpides automàtiques per a ús industrialAquest tipus de portes ràpides de SEGURPUERTAS són la perfecció per a zones d'altíssim trànsit i necessitat de maniobres molt ràpides per obrir i tancar. Gràcies al quadre de control, es possibilita configurar la porta tal com es necessita.


Ens adaptem a qualsevol necessitat que tinguis gràcies al nostre ampli ventall de possibilitats de personalització que oferim.


Les portes ràpides de SEGURPUERTAS són portes molt flexibles, lleugeres i dús industrial intensiu que gràcies a la velocitat dacció que tenen, disminueixen al màxim les pèrdues de la temperatura ambiental, els corrents daire i faciliten a més que flueixi el trànsit .


Portes Seccionals Laterals per al garatge o pàrquing


Les portes d'aquest estil que són ràpides es poden col·locar a l'exterior i també als interiors, es componen a més d'una estructura base i una lona flexible. Com que no són portes rígides, destaquen també per la seva rapidesa d'obrir i tancar, suposant a més un augment de l'estalvi energètic diari i una millora molt gran de la productivitat.


Models de portes ràpides industrials:

Es poden classificar en dos grans tipus: portes de lona apilable i portes de lona enrotllable. Tant una com l'altra, dependran de les condicions del lloc on s'hagi d'instal·lar aquesta porta.


SEGURPUERTAS porta instal·lant i reparant més de 20 anys portes de tipus ràpid, les quals avui dia compten amb un reconegut prestigi. Durant vint anys i d'acord amb la política empresarial, s'ha anat ampliant la gamma de models per abastir tots qualsevol sector, entre els quals destaquen la indústria química i la indústria alimentària, però també per aplicacions especials en què s'han desenvolupat portes a mesurada segons la necessitat de cada client.


Portes ràpides de lona

Fabriquem i instal·lem portes ràpides de lona per a l'ús industrial.


Hi ha dos tipus de portes d'obertura ràpida i l'elecció d'una o altra dependrà d'on heu d'instal·lar aquesta porta:


- Portes ràpides de lona apilables o també trucades plegables:


S'instal·len preferentment a exteriors ja que són molt robustes i estables i resisteixen molt bé les inclemències del temps.


Es recomanen per a buits amb elevats corrents d'aire.


Faciliten el trànsit fluid de vehicles, carretons, persones i mercaderies contribuint al rendiment de l'empresa.


Contribueixen enormement a l'estalvi energètic impedint els canvis de temperatura, així com l'entrada de pols, insectes i altres agents externs.


El seu disseny és 100% personalitzable (colors, posició espiells…)


Portes ràpides de lona enrotllables


La seva instal·lació es realitza preferentment en interiors per a buits petits, mitjans i grans.


Se solen instal·lar en buits amb corrents d'aire que van de baixes a moderades.


Milloren el rendiment de la teva empresa perquè contribueixen a facilitar el trànsit fluid de vehicles, carretons, persones i mercaderies.


Millora considerablement l'estalvi energètic evitant els canvis de temperatura, així com l'entrada de pols, insectes i altres agents externs gràcies a la seva estanquitat.


Són portes d'obertura ràpida personalitzables 100% en cadascun dels detalls, des dels colors fins a la posició dels espiells.


A l'empresa SEGURPUERTAS ens dediquem a fabricar i instal·lar portes ràpides per a diferents tipus de sectors, tenim un catàleg ampli d'experiència en grans superfícies industrials o comercials, en magatzems, càtering, túnels de rentat, hangars, concessionaris d'automòbils, obradors , laboratoris així com tota mena d'indústria.


Sol·licita el teu pressupost de portes de lona apilables o portes de lona enrotllables mitjançant el nostre formulari de contacte, ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat