ESP

Portes industrials guillotina a Barcelona

La Porta Guillotina Industrial basa el seu funcionament en fulles que s'eleven verticalment per l'acció de contrapesos, allotjant-se una darrere l'altra.


SEGURPUERTAS ofereix les millors portes de guillotina automàtiques per a instal·lacions industrials i públiques. La porta de guillotina industrial ha estat modificada per proporcionar una major obertura, cosa que li permet passar grans càrregues com carretons elevadors, palets, contenidors i altres materials, evitant així danys en conduir-los amb facilitat i confiança.


Portes industrials guillotina a Barcelona


La nostra porta de guillotina industrial ha estat dissenyada per a les darreres grans obertures en edificis industrials. És adequat per a magatzems, centres de distribució, cambres frigorífiques, plantes i altres grans instal·lacions industrials.


Disposem d'una àmplia varietat de portes de guillotina industrials. Amb el nostre experimentat personal de vendes, podem ajudar-lo a trobar la porta adequada per a les vostres necessitats. Oferim portes de guillotina automàtiques, portes de guillotina elèctriques, portes d'una fulla i dues, portes de vora d'atac i molt més.


Som una empresa que ofereix portes de guillotina automàtiques per a ús industrial i professional.


La Porta Guillotina Industrial basa el seu funcionament en fulles que s'eleven verticalment per l'acció de contrapesos, allotjant-se una darrere l'altra. Avui dia és la millor solució per al tancament de grans buits amb un pressupost reduït, per la seva senzillesa i resistència. La Porta Guillotina Industrial pot ser d'una o diverses fulles i requereix un espai lliure a sobre de l'obertura per allotjar-hi les fulles. Totes les portes tenen un sistema de seguretat que impedeix la caiguda de les fulles en cas de trencament del cable.


La porta guillotina industrial és una porta metàl·lica que té una o diverses fulles que s'obren verticalment per l'acció d'un contrapès. És la millor solució per al tancament de grans buits. La Porta Industrial de Guillotina pot ser d'una o diverses fulles i requereix un espai lliure a sobre de l'obertura per allotjar-hi les fulles. Totes les portes disposen d'un sistema de seguretat que n'impedeix la caiguda en cas de trencament del cable.


La porta de guillotina industrial és la millor solució per al tancament de grans obertures. Pot ser d'un o diversos fulls i requereix un espai lliure a sobre de l'obertura per allotjar-los. Totes les nostres portes compten amb un sistema de seguretat que evita la caiguda de les fulles en cas de trencament del cable.


La porta guillotina industrial és la millor solució per al tancament de grans obertures. La porta guillotina industrial pot ser duna o diverses fulles i requereix un espai per sobre de lobertura per allotjar les fulles. Totes les nostres portes compten amb un sistema de seguretat que evita que caigui si es trenca un cable.


Les portes industrials de guillotina es basen en un sistema de contrapesos sobre el qual es poden elevar verticalment una darrere l'altra. Avui dia és la millor solució per a grans obertures. Disposen de sistemes de seguretat que impedeixen la caiguda de les fulles en cas de trencament del cable.


Les nostres portes de guillotina per a aplicacions industrials tenen un alt estàndard de qualitat i obtenen el disseny directament de les empreses més importants del món.


SEGURPUERTAS ofereix portes de guillotina automàtiques. És la millor solució per al tancament de grans buits. La Porta de Guillotina SA-350 és una porta de panell que combina l'elegància del disseny d'una porta corredissa amb la funcionalitat d'una porta de teulada. Aquesta Porta Industrial de Guillotina es pot fabricar en una o diverses fulles i requereix un espai lliure a sobre del buit per allotjar-les. Totes les nostres Portes Industrials de Guillotina tenen un sistema de seguretat que evita la caiguda de les fulles en cas de trencament de cable.


La porta de guillotina industrial és la millor solució per al tancament de grans obertures. Pot ser d'una o diverses fulles i requereix un espai per sobre de l'obertura per acomodar-les. La Porta Guillotina Industrial compta amb un sistema de seguretat que impedeix la caiguda de les fulles en cas de trencament del cable.


Les portes industrials de guillotina són la millor solució per tancar grans buits. Les fulles s'eleven verticalment i s'allotgen una darrere l'altra, gràcies a un mecanisme de contrapès.


SEGURPUERTAS ofereix Portes Automàtiques de Guillotina per al sector industrial, de fàcil instal·lació i manteniment. Ràpids de muntar i amb moderna tecnologia, són la millor solució per tancar grans buits a magatzems, tallers i naus industrials.


Les Portes de Guillotina Industrials estan formades amb una estructura i materials robustos per rendir en un entorn industrial. La porta de guillotina industrial està equipada amb un gran nombre d'opcions que us permeten adaptar-la a qualsevol situació i facilitar-vos la feina.


La porta industrial de guillotina és un dels tipus de porta més versàtils. Amb una inversió mínima i una rendibilitat excel·lent, permet la màxima flexibilitat: es pot utilitzar en qualsevol entorn, és fàcil d'instal·lar i mantenir, i es pot adaptar a moltes situacions.


Les portes de guillotina són una gran solució per tancar grans buits i aquest model pot ser d'una o diverses fulles. Les Portes Industrials de Guillotina es basen en fulles que s'eleven verticalment per l'acció de contrapesos i s'allotgen una darrere l'altra. Totes les nostres portes tenen un sistema de seguretat que evita la caiguda de les fulles en cas de trencament del cable.


SEGURPUERTAS ofereix una àmplia gamma de Portes de Guillotina Industrials automàtiques, adequades per a diferents aplicacions. Està dissenyat per a grans obertures. Les fulles del mecanisme de la porta s'eleven verticalment per l'acció de contrapesos i s'allotgen una darrere l'altra. Les Portes Industrials de Guillotina poden ser d'un o diversos fulls, depenent de la mida requerida.


La Porta Guillotina Industrial és la millor solució per tancar grans obertures. La Porta Guillotina Industrial pot ser d'un o diversos fulls i requereix un espai lliure a sobre de l'obertura per acomodar-los.


La Porta Industrial de Guillotina ha estat desenvolupada per al tancament de grans buits on la velocitat d'operació i la fiabilitat són criteris essencials. SEGURPUERTAS pot fabricar aquestes portes amb fulles simples o dobles. El gir normal, amb un carril guia d'una banda a l'altra, té un efecte similar en tancar que, en obrir, és a dir, ambdós costats es mouen alhora. Això significa que a les portes de garatge només cal la meitat de contrapès en comparació amb altres tipus de portes.


Les nostres portes de guillotina industrials estan dissenyades per al sector industrial, centres comercials i magatzems, per citar-ne alguns. SEGURPUERTAS es pot fabricar en diferents mides i gruixos d'acer per satisfer les vostres necessitats. Un equip de professionals estarà a la vostra disposició per dissenyar la vostra porta de guillotina de manera que compleixi amb tots els requisits necessaris per a la seva instal·lació, manteniment i funcionament.


La comporta de guillotina industrial ofereix majors nivells de seguretat per a la protecció de grans màquines industrials, maquinària i vehicles. La porta està especialment dissenyada per protegir grans obertures com ports, magatzems, etc. Disposa d'un mecanisme d'accionament autònom i els motors elèctrics estan instal·lats dins el perímetre del reixat.


Oferim una gamma completa de portes automàtiques de guillotina. El nostre producte s'adapta perfectament a les grans obertures i ha esdevingut la millor solució per al tancament d'àrees comercials i industrials. La Porta de Guillotina Industrial pot ser d'una o diverses fulles i requereix un espai lliure a sobre de l'obertura per allotjar-hi les fulles. Totes les portes tenen un sistema de seguretat que impedeix la caiguda de les fulles en cas de trencament del cable.


Portes de guillotina industrials o portes automàtiques, senzilles de manejar i segures per a les persones i les mercaderies. Les nostres portes estan disponibles en diverses mides i es fabriquen amb acer inoxidable. Els molls estan cromats per a més resistència. La Porta Guillotina Industrial basa el seu funcionament en fulles que s'eleven verticalment per l'acció de contrapesos, allotjant-se una darrere l'altra. Avui dia és la millor solució per al tancament de grans buits.


Les nostres portes de guillotina industrials són ideals per tancar grans obertures, ja que es fabriquen d'una o diverses fulles en funció de les necessitats del client. La Porta Guillotina Industrial pot ser d'una o diverses fulles i requereix un espai lliure a sobre de l'obertura per allotjar-hi les fulles. Totes les portes tenen un sistema de seguretat que impedeix la caiguda de les fulles en cas de trencament del cable.


Les Portes Automàtiques de Guillotina de SEGURPUERTAS són un sistema de porta mecànica on les fulles s'obren i es tanquen automàticament mitjançant contrapesos. La Porta de Guillotina Industrial és una solució robusta i única per al tancament de grans obertures, especialment en instal·lacions industrials i públiques.


Les portes industrials de guillotina es basen en un sistema de contrapesos que eleven un parell de fulles, una darrere l'altra. Les nostres portes industrials de guillotina permeten tancar grans obertures o espais de manera eficaç, segura i fiable. A més, les nostres portes automàtiques tenen la capacitat de funcionar com a portes batents, cosa que els permet moure's cap endavant i cap enrere a diferents velocitats.


Les nostres portes automàtiques de guillotina disposen d'un sistema que impedeix la caiguda de les fulles en cas de trencament del cable.


← Tornar


CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat