ESP

PORTES DE GARATGE AUTOMÀTIQUES A BARCELONA

SEGURPUERTAS és una empresa amb més de 20 anys d'experiència en la instal·lació, la reparació i el manteniment de portes metàl·liques de garatge.


Ja sigui una instal·lació nova a mida o una automatització de porta manual, SEGURPUERTAS visitarà el vostre domicili i els vostres tècnics us recomanaran la instal·lació més adequada a les vostres necessitats. Treballem amb els motors, quadres electrònics i accessoris de les millors marques, podent només així garantir-ne les instal·lacions.


Portes de garatge automàtiques a Barcelona


Instal·lació de portes automàtiques a Barcelona


SEGURPUERTAS instal·la totes les portes automàtiques complint la normativa Europea de seguretat, així els motors que instal·lem, ja siguin electromecànics o hidràulics, incorporen un dispositiu antiaixafament, que en notar pressió es para i inverteix el sentit del moviment de la porta evitant danys o lesions.


A SEGURPUERTAS disposem de mesuradors de pressió que estan homologats per regular els dispositius i mecanismes que inclouen totes les nostres portes. Les cèl·lules fotoelèctriques i les bandes de stop són elements que SEGURPUERTAS instal·la a totes les portes de manera que puguem proporcionar la màxima seguretat a l'usuari.


SEGURPUERTAS pot fer un estudi de la seva porta automàtica a Barcelona i veure si compleix les mesures de seguretat mínimes exigides per la normativa Europea. Si no compleix la normativa, ens encarregarem d'instal·lar els dispositius necessaris per a la seva homologació.


Manteniment de la porta de garatge automàtica a Barcelona


SEGURPUERTAS seguint la normativa Europea vigent, us recorda que el propietari d'una porta de garatge automàtica és el responsable de: “El maneig segur, conservació i manteniment de la porta automàtica i especialment dels punts que comportin risc d'accident”.


Aprofitem per recordar els propietaris de portes automàtiques de garatge a Barcelona, que són ells els responsables davant la llei en cas d'accident, si la porta no compleix la normativa vigent.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat