ESP

PORTES RÀPIDES CORREDERA DE VIDRE DE 1 FULLA

SEGURPUERTAS repara i instal·la portes de tipus ràpides de vidre de 1 o 2 fulles adequades per a comerços i grans superfícies de comerç. També per als hotels. Molt funcionals i amb tots els sistemes de seguretat que calen.


PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE: LA SOLUCIÓ


La porta de tipus automàtic de SEGURPUERTAS, és la millor solució per als espais amb un trànsit continu i constant de persones, fent-ne la solució més pràctica i elegant, per a grans espais d'obertura, on cal sempre estar protegit de els factors climatològics, fent per tant que la fluïdesa del trànsit de persones sigui intensa, ràpida, segura i sobretot senzilla.


Portes ràpides corredisses de vidre de 1 fulla


TIPS DE PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE


Les portes automàtiques de vidre les podem classificar en els grups següents:


Porta automàtica corredissa de vidre de només 1 fulla mòbil, es desplacen de forma lateral, deixant una zona de pas molt àmplia, a gran velocitat, és ideal per a llocs on el trànsit de persones sigui molt intens.

< br>

Porta automàtica de vidre de tipus corredissa de 1 fulla, la porta automàtica perfecta per a una obertura ràpida en llocs on els espais es troben reduïts, sense perdre a més cap característica imprescindible de la porta automatitzada de vidre.


>

Porta automàtica corredissa telescòpica, aquest tipus de portes automàtiques sutilitzen sobretot per quan tenim una limitació despai per ocultar les filles, però alhora necessitem un gran espai de pas lliure, les fulles per tant es repleguen una sobre altres , deixant un espai més gran per al pas, necessitant així un menor espai possible per als fulls fixos i mòbils.


Portes corbes i semicirculars.


PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE: DISSENY


Aquestes portes automàtiques de vidre permeten que s'hi dissenyin entrades espectaculars, on vulguem una entrada que sigui única, de disseny totalment exclusiu on el luxe i qualitat de la porta automàtica no deixin de tenir funcionalitat i funcionalitat de la porta automàtica.


Disposem de tota una gamma d'accessoris d'obertura per a la porta automàtica de vidre: radars, fotocèl·lules comandaments a distància, claus personalitzades, polsadors.


PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE: VARIETAT


Les portes automàtiques de vidre es poden subministrar amb un gran catàleg de perfileries i ferramentes, per a la fabricació de qualsevol tipus de porta.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat