ESP

PORTES AUTOMÀTIQUES ENROTLLABLES A BARCELONA

Per a tot tipus de negocisLes portes de tipus enrotllables per a l'ús a residències i comerços de SEGURPUERTAS poden anar tant a l'exterior com a l'interior i ofereixen una gran gamma de models i acabats que s'ajusten a qualsevol necessitat i gust.


Es recomanen per a garatges i locals comercials, les portes enrotllables metàl·liques o fetes d'alumini es poden fabricar a la mesura que necessiti. Estan basades en un sistema d'obertura per enrotllament de les lamel·les al tambor superior de la porta, un funcionament força fàcil, àgil i segur, que es pot automatitzar amb facilitat si el client ho necessita, i és perfecte per a llocs on hi hagi un espai reduïda per a l'obertura de la porta.


Per a tot tipus de negocis


PERSIANES CALADES PER A COMERÇ


Les persianes calades per al comerç són una classe de tancament fabricat amb peces i tubs tallats a mida d'alumini d'extrusió (anoditzat o lacat) ia acer galvanitzat (elements d'acoblament).

Proporcionen una seguretat completa alhora que permeten una visió àmplia de l'interior del comerç des de fora a través dels buits de la persiana.


Es disposa d'una gamma de models i acabats àmplia, normalment els buits que les persianes calades tenen a les làmines són rectangulars i estan separats entre si per pocs centímetres. Aquest tipus de lamel·la es pot combinar si es desitja amb lamel·les cegues.


PERSIANES CEGUES PER A COMERÇ

Les persianes de tipus cec són un tipus de tancament idònia per als comerços, sobretot per als que tenen un elevat risc de robatori (joieries, per exemple) ja que n'impedeixen totalment l'accés i no deixen passar la llum.

p>

Les persianes cegues no contenen buits entre les lamel·les pel que des de fora no es pot veure el que hi ha dins del local i es caracteritzen per una gran resistència a la flexió, aconseguida gràcies a un doble nervi central.


A més a més, són un tipus de tancament enrotllable que ofereix un aprofitament màxim dels espais de l'establiment combinant l'estètica amb la seguretat, oferim diferents acabats: galvanitzat, inoxidable i precalat blanc.


PERSIANES MICROPERFORADES PER A COMERÇ

Les persianes que estan microperforades són un tipus de tancament que aporta una gran visibilitat al comerç, deixant veure els productes que hi ha dins des de fora sense cap risc quan la llum de l'interior és més forta que la de l'exterior. Aquest efecte es produeix gràcies als milers de minúscules perforacions de cada lamel·la que permeten el pas de llum.


L'especial resistència d'aquestes persianes ve determinada per l'espessor de les lamel·les de 0,8 mm i el disseny de la seva estructura.


Som la vostra empresa de portes automàtiques!!


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat