ESP

PORTILLS MOTORITZATS

Les portelles motoritzades de tipus batents són un sistema per controlar l'accés i estan dissenyats per permetre que les persones passin amb problemes de mobilitat.

Els portells motoritzats batents de SEGURPUERTAS ofereixen amb totes les garanties, i gràcies a un disseny atractiu i sofisticat una conversió a solucionar laccés adaptable a qualsevol entorn. La seva operació és silenciosa i segura, els portells motoritzats batents ofereixen una confiança a l'usuari que vol entrar-hi.


Portells Motoritzats


La vostra combinació és possible amb altres dispositius com els torniquets i passadissos motoritzats per proveir a la instal·lació d'un accés que s'adapti a les necessitats especials (PMR o petita mercaderia). Els portells batents de control d'accés estan pensats a més perquè s'integrin dins de qualsevol espai, podent a més adaptar-se al seu disseny de projecte arquitectònic dins del qual s'instal·la. A SEGURPUERTAS ens esforcem molt per combinar la capacitat de funcionalitat amb l'elegància estètica, per tant, a més d'habilitar espais de pas accessible, àgil i de forma còmoda, els portells batents de SEGURPUERTAS són estèticament perfectes com a marca diferencial aportant un valor afegit a tot el conjunt.


Portells motoritzats

EL portell motoritzat destaca per ser molt còmode. Es realitza una obertura de la pala de manera que de manera automàtica s'obre en un o ambdós sentits depenent del model.


Portils Manuals

Aquests són equips més econòmics que compleixen amb tots el que es requereix. L'obertura es fa mitjançant un desbloqueig d'electroimants o claus. Cal empènyer el portell per poder accedir a l'interior.


Portells Motoritzats


Portells Motoritzats


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat