ESP

MOTORS PER A PORTES SECCIONALS RESIDENCIALS

Les portes de tipus seccional són aquelles que més es fan servir en portes de moviment vertical perquè vehicles accedeixin a façana, ja que són estètiques, aïllen bé i ocupen un diminut espai.


Aquests motors per a portes seccionals residencials ofereixen un tancament segur ja que el braç bloqueja de forma directa la porta. El seu moviment és uniforme i silenciós, gràcies sobretot a l'ús de motors amb la tecnologia més innovada.


Motors per a portes seccionals residencials


Com triar motors per a portes seccionals

Per triar un motor adequat cal tenir en compte la resta d'elements de seguretat indispensables, així com tots els metres quadrats totals de la porta.


A més, serà important evitar automatitzar portes que mostrin desperfectes, ja que faran malbé el motor segurament. Abans de buscar un motor per a una porta seccional, caldrà assegurar-ne un funcionament correcte.


També és important conèixer la longitud de la cadena necessària per a la porta. Aquest tipus d'accionament ressalta per la seguretat que té i, encara que no és tan silenciós com altres sistemes, pot ser una opció molt més barata.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat