ESP

MOTORS PER A PORTES CORREDERES ÚS RESIDENCIAL

Motors per a portes corredisses residencials


Els motors per a portes corredisses tenen un ús exclusiu per a accessos exteriors pel que fa al sector residencial. Són ideals per a aquest paper, ja que resulten molt segurs i ofereixen a més una gran rapidesa en l'obertura, per la qual cosa són francament còmodes.


Aquests motors destaquen per la seguretat que ofereixen, a més d'altres qualitats com la rapidesa i la precisió.


Què has de tenir en compte abans d'automatitzar la porta corredissa.


A més, també caldrà verificar la porta on s'instal·larà el motor per a la porta corredissa. Serà necessari per tant que quedin entre 9 i 15 centímetres de distància des del terra fins a la part baixa de la dent de la cremallera perquè el pinyó del motor càpiga de la manera més correcta. La distància específica que s'haurà de deixar dependrà en gran part del model concret del motor que s'emprarà.


Motors per a portes corredisses ús residencial


Des de SEGURPUERTAS recomanem a més triar un motor el pes del qual d'arrossegament màxim sigui superior al de la porta real. De manera que el motor tindrà força de sobres per moure la porta, de manera que el seu desgast serà menor que si estigués al límit del seu ús.


El tipus d'ús (ja sigui intensiu o residencial) serà un altre factor a prendre en consideració del model de motor, i els intensius seran els més recomanats per a les comunitats de veïns, pàrquings, etc. I el de tipus residencial que es farà servir en habitatges familiars o comerços petits.


D'aquesta manera, encara que es pateixi el desgast provocat per la pols o la pluja, el motor seguirà movent la porta amb la mateixa facilitat atesa la seva capacitat més gran.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat