ESP

MOTORS PER A PORTES BATENTS INDUSTRIALS

Pel que fa al sector de tipus industrial, els motors per a portes corredisses s'utilitzaran en accessos tant exteriors com comunitaris pel fet que ocupen molt poc espai. De la mateixa manera, resulten molt segures i es veuran poc afectades pel vent.


Per aquesta raó, són adequades per a l'àmbit industrial o comunitari, ja que els motors de què disposem estan dotats de sistemes de seguretat per protegir la persona d'atrapaments o cops.


Motors per a portes batents industrials


Què heu de tenir en compte abans d'automatitzar la vostra porta corredissa


D'altra banda, també caldrà verificar la porta on s'instal·larà el motor per a la peuta corredissa. És necessari que a més quedin entre 9 i 15 centimetres de distància des del terra fins a la part més baixa de la dent de la cremallera perquè el pinyó del motor càpiga correctament. La distància especifica que caldrà deixar dependrà també del model concret de motor que estiguem disposats a utilitzar.


Des de SEGURPUERTAS nosaltres recomanem triar un motor que tingui un pes d'arrossegament màxim al de la porta real. De manera que, el motor comptarà amb força de sobres per moure la porta, de manera que a la llarga no es limitarà tant el seu ús per tenir un desgast menor.


El tipus d'ús (ja sigui intensiu o residencial) serà un altre dels factors que s'hauran de tenir en compte en el model de motor, sent els intensius els recomanats per a comunitats, pàrquings, etc. I el residencial òptim per a habitatges familiars o locals i comerços petits.


Per tant, encara que es pateixi el desgast provocat per la pols o la pluja, el motor seguirà movent la porta amb facilitat atès que la seva capacitat serà superior.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat