ESP

MOTORS PER A PORTES BATENTS RESIDENCIALS

Aquells motors per a portes batents són la solució més emprada al sector residencial a causa del poc espai que es necessita per a la seva instal·lació. Destaquen, en aquest sentit, les portes de dues fulles, ja que es tracta d'un model que és el que requereix menys lloc per instal·lar-se.


D'altra banda, a SEGURPUERTAS, les nostres portes destaquen sobretot pel seu disseny, precisió, rapidesa i també silenci. Això és degut sobretot a la multitud de referències amb què treballem aquí depenent de l'espai o les necessitats a cobrir de cada client.


Motors per a portes batents residencials


Els motors per a portes batents serveixen per automatitzar aquest tipus de porta que s'obre de manera abatible.

Si has decidit automatitzar les portes batents, has triat estalviar temps i esforç diàriament, però saps què has de saber abans de poder col·locar aquest motor?

Com triar motors per a portes batents


El motor ha de triar-se tenint en compte l'amplada que tingui la porta, ja que, encara que el pes és suportat sobre les frontisses la superfície podria ser molt més gran i la força del vent obligaria al motor a realitzar molta més pressió el normal, tant per tancar com per obrir-se.


A tots els models d'automatismes per a portes d'estil abatible s'indiquen les mesures que cal respectar. Si les sabem, caldrà col·locar l'ancoratge del darrere del motor amb aquesta mitja pel que fa al lateral i centre de la frontissa, que variaran en funció de l'espai que disposem els graus per obrir necessaris.


Pel que fa a l'ancoratge del davant, només cal tenir en compte el recorregut que farà la porta en tancar-se i conservar un espai vagament superior perquè el sistema quedi a la perfecció.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat