ESP

MOTORS PER A PORTES BATENTS INDUSTRIALS

Les portes de tipus batent s'utilitzen als exteriors industrials que disposin d'espais amplis on s'hi podrà maniobrar d'una manera eficaç. També s'utilitzen com a tancaments de façana per a comunitats de veïns.


Pel que fa al motor, la selecció s'haurà de fer basant-nos en la longitud de la porta, tenint en compte el grau d'exposició als vents i el trànsit que es preveu per a aquest tancament.


Motors per a portes batents industrials


Com triar motors per a portes batents


El motor haurà d'escollir-se sobretot en funció de l'amplada que tingui la porta, atès que, encara que el pes suportat sobre les frontisses de la superfície pugui ser molt més gran i la força del vent obligui el motor a crear més pressió, tant en el tancament com a l'obertura.


A cadascun dels models d'automatismes per a portes abatibles s'indicaran les mesures que s'han de respectar. Sabent-les, caldrà col·locar l'ancoratge del darrere del motor amb aquesta mesura pel que fa al lateral i centre de la frontissa, que variarà en funció de l'espai de què disposem els graus d'obertura necessaris.


Pel que fa a l'ancoratge de la part endavant, només cal tenir en compte el recorregut que farà la porta en tancar-se i conservar un espai una mica superior perquè el sistema es trobe en perfecte estat.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat