ESP

EMPRESA DE PORTES SECCIONALS A BARCELONA

A SEGURPUERTAS fabriquem a més d'instal·lar també qualsevol tipus d'accés automàtic o mecànic, sent reconeguts com a especialistes en portes seccionals, compostes de lamel·les superposades en panell sandvitx, fabricades en acer-poliuretà articulat entre si mitjançant unes frontisses, per recollir de la porta al sostre del garatge.


Els panells d'una porta de tipus seccional es poden lliscar mitjançant guiar laterals, amb rodaments de tefló. La seva forma automatitzada es realitza a través de motors sostre amb transmissió per cadena o corretja, la qualitat a la instal·lació dels nostres mecanismes a més garanteix el mínim nivell de soroll, amb una gran durabilitat i un mínim manteniment.


Empresa de portes seccionals a Barcelona


Li oferim a més a més les portes seccionals més silencioses i suaus per al tancament, assegurant així un gran aïllament tèrmic i acústic amb l'exterior. La junta perimetral impedeix a més l'entrada de l'aigua i la pols a l'interior del garatge.


Un garatge equipat amb una porta seccional es pot transformar en una habitació més de la casa, aïllant així aquesta de pols i temperatures extremes, amb l'estalvi energètic que això implica i la neteja que un s'estalvia. Acabats de les portes a: alumini, policarbonat, acer inoxidable, fins i tot imitant fusta de diversos tipus.


SOL·LICITAR ASSISTÈNCIA


Falla el mecanisme automàtic de les portes seccionals? Nosaltres t'ho arreglem


No només ens encarreguem de mantenir les teves portes seccionals, si aquesta es necessita reparar també podem fer-ho en cas que per exemple s'avaríeu el quadre de maniobres, les frontisses, les fotocèl·lules, etc. El nostre equip de tècnics d'assistència les 24 hores a Barcelona per a automatismes s'encarregarà a més de fer un pressupost sense cap mena de compromís i de forma completament gratuïta perquè prengueu la decisió més ajustada a les vostres necessitats.


No només ens dediquem al sector particular. Si tens un negoci o empresa i necessites reparar alguna porta de la manera més ràpida possible, nosaltres podem encarregar-nos i reduir aquest mateix temps de resposta gràcies a que som distribuïdors oficials, cosa que ens atorga l'avantatge de disposar a més de peces de recanvis per a automatismes en primeres marques sempre disponibles en estoc.


La seguretat per als seus empleats i familiars és el nostre principal objectiu.


El manteniment del motor de porta seccional de garatge, essencial per allargar la vida

Qualsevol tècnic especialitzat en automatismes t'aconsellarà que facis el manteniment de forma periòdica per evitar possibles errors en el comportament d'aquestes mateixes portes del garatge. Amb el manteniment farem una inspecció molt minuciosa i a fons perquè tots els components de la instal·lació funcionin com han de funcionar. No només t'evitaràs problemes més grans que puguin ser evitats amb el manteniment, sinó que a més en cas que necessitessis actualitzar algun component, els nostres tècnics ho farien sense cap mena de problema.


Consulta sobre portes seccionals preus

A la vostra disposició es presenta un departament d'atenció al client altament qualificat perquè treballeu amb tu i així obtingueu un pressupost personalitzat i ajustat a les vostres necessitats. La comoditat de poder contactar a través del telèfon, correu electrònic oa més poder sol·licitar el pressupost a través de la nostra web o per WhatsApp, t'atorga les facilitats que altres empreses a més no et podrien oferir.


No dubtis ni un segon, tens a la teva disposició un qualificat departament datenció al client, juntament amb un bon grup de tècnics dassistència les 24 hores, que sencarregaran de solucionar en tot moment qualsevol necessitat que pogués sorgir sobre automatismes. Et donarem a més el suport que necessitis amb total transparència perquè prenguis la decisió més convenient per a la butxaca.


← Tornar


CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat