ESP

PORTA CORREDERA INDUSTRIAL DE 1 FULLA

La Porta Corredissa Industrial està conformada per una o més fulles que es desplacen lateralment cap a un o tots dos costats. Igual que les guillotines, podeu deixar lliure qualsevol buit d'obra, sempre que disposem d'un espai gran per allotjar les fulles un cop obertes. Poden ser penjades o recolzades i estar posades per l'interior o l'exterior del buit.


Les portes de tipus corredisses industrials es dissenyen per a espais on no es té espai a la part superior de la llinda, aquestes accepten dimensions molt variades i la seva instal·lació és vàlid tant a l'interior com a fora, la seva guia cargolada a la paret ofereix la possibilitat d'instal·lar equips de grans mides sense cap problema, aquesta pot ser de 1 o 2 fulles, depenent a més de les característiques dels ous i de la zona lliure d'obertura acabarem escollint un model i un altre, gràcies a aquest disseny no en necessitarem molt espai excepte per als laterals on la porta quedaran una vegada obertes, essent una de les millors opcions que es poden escollir quan disposem d'un espai reduït.


Portes ràpides corredisses de vidre de 1 fulla


Aquestes són completament personalitzables, sent creades 100% a gust dels nostres clients al nostre taller, podent decidir totes i cadascuna de les parts que componen l'equip.


Avantatges corredisses industrials:


- Aplicació tant exterior com interior.

- Fabricació 100% a mida.

- Àmplies opcions de personalització.

- Gran resistència al vent.


Opció manual i automàtica.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat