ESP

PORTES CORREDERES DE 2 FULLS PER GARATGE I PÀRQUING

Portes corredisses de tipus residencial de 2 fulles són ideals per al seu ús en residències o indústries, portes construïdes a mitjan obra i disseny segons la necessitat del client, fabriquem i ens podem posar fil a l'agulla amb qualsevol disseny per exigent que pugui ser.


Sabies que les portes de garatge corredisses són les més instal·lades?

La resistència i senzillesa i el preu ajustat fa aquest tipus de portes molt recomanables. Això sí, l'elecció d'una porta de tipus corredissa de garatge també implicarà alguns factors importants. Per exemple, de quant espai es disposa a la façana; instal·lació i opcions que es puguin entrar al mercat, entre altres factors. En aquest article, ho expliquem tot. Sense oblidar-nos això sí dels costos i el preu. Les portes de tipus corredisses per a l'exterior de SEGURPUERTAS ofereixen la gran varietat de possibilitats en els seus atractius disseny i acabats, permetent adaptar el tancament exterior a l'estil de casa que tingueu.


Portes corredisses de 2 fulles per a garatge i pàrquing


Aquest model aquí presenta de porta de garatge corredissa per a cases o blocs residencials funciona a través d'un desplaçament de tipus lateral suau i es caracteritza per ser sòlid i durable, oferint també un grau d'intimitat que es desitja gràcies a la diversitat de models que existeixen. A més, aquesta porta es pot integrar de manera perfecta dins un estil de tancament totalment complet perquè permet la instal·lació de components per gestionar els accessos i la seguretat de la llar.


Tenim consciència que la porta del garatge és un element de vital atenció quan adquirim un habitatge, per tant, per tal de tranquil·litzar-vos, comptem amb una gran varietat de portes de garatge corredisses pel que ja no hi haurà res de què preocupar-se .


Si la teva porta està desfasada, la del garatge, o no funciona com abans i ja no ofereix el que vols a nivell de seguretat, no dubtis i aposta per una porta corredissa de garatge exterior. No te'n penediràs. Diferents tipus de portes corredisses de garatge automàtiques.


A la nostra web podràs escollir entre diferents tipus de portes corredisses de garatge automàtiques, les quals podràs obrir i tancar còmodament a través del teu comandament a distància. Realitzades amb els millors materials i la maquinària més avançada, funcionaran a la perfecció des del primer dia i es mantindran en les millors condicions fins i tot amb el pas del temps. Totalment silencioses, amb les nostres portes corredisses per a garatge es van acabar els sorolls en obrir i tancar la porta del teu garatge.


Comptem amb diferents models de portes corredisses per a garatges, disponibles en totes les mides i acabats diferents, per garantir que et podràs fer amb la porta perfecta per a tu, que s'adaptarà a totes les necessitats que puguis tenir. Tant se val el tipus de garatge que tinguis, perquè tenim la porta que busques.


Totes les nostres portes per a garatge corredisses s'accionen a través d'un moviment lateral, i queden perfectament integrades al buit de la porta del garatge, per la qual cosa us permetran gaudir del màxim espai possible. Són perfectes per a garatges petits.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat