ESP

COLUMNES PER A FOTOCEL·LULES PER A PORTES AUTOMÀTIQUES

Columnes per a Fotocèl·lules


A SEGURPUERTAS s'ofereix una gran varietat de Columnes per a fotocèl·lules. Dispositiu que ofereixen la solució justa d'alumini anoditzat o fos mitjançant pressió per completar qualsevol entrada de tipus automàtic, adequada a més per instal·lar fotocèl·lules, selectors i combinacions digitals. Un disseny molt ben treballat que fa que la seva adaptabilitat es compleixi per a tota mena de portes. Màxima funcionalitat sobretot per a la seva aplicació: tant per fixar-se a terra o paret. Permet també una fàcil i ràpida instal·lació. Bases dissenyades sobretot per a una llarga durada.


Columnes per a Fotocèl·lules


Fotocèl·lules


Dispositius de seguretat amb raigs infrarojos modulats. Relé doble, compleixen els màxims requisits tècnics exigits per la normativitat. Són totalment fiables a llarg termini i senzills d'instal·lar, gràcies a un disseny peculiar permeten ser instal·lats a qualsevol lloc:


S'integra estèticament amb dispositius de comandament: per a muntatge extern de gruix reduït (25mm). Capacitat dʻabast configurable: màx 10 m o màx 30 m per limitar les interferències eventuals. Cos plàstic ABS.


Fotocèl·lula amb una targeta orientada de tres posicions adequada sobretot per a les columnes i petites dimensions o la instal·lació en llum gràcies a la seva mida reduïda.


Ideal per aplicar-se de manera industrial. Versió amb transmissor alimentat per una bateria.


Dissenyades amb una neteja i elegància, adaptables amb elegància a tot tipus de portes, tant modernes com tradicionals, residencials o de tipus industrial.


Aquestes fotocèl·lules estan disponibles en solitari, amb columna o sense columna i una pràctica base, dissenyada especialment per oferir una instal·lació més facilitada en cas de necessitar-ho.


Columnes per a Fotocèl·lules

← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat