ESP

Què és un accés de proximitat?

Un accés de proximitat és bàsicament un sistema amb lector que permet obrir les portes en apropar la targeta o clauer. Així doncs, quan apropem la targeta o el clauer al lector del nostre porter o vídeo porter, la porta s'obre.


Què és i de què estan compostos els sistemes RFID


Abans de saber els avantatges que hi ha per als sistemes RFID i la integració amb altres tecnologies capdavanteres com el control d'accessos, us explicarem de què està formada la identificació per radiofreqüència.


Què és un accés de proximitat?


Procedent de l'anglès “Radio Frequency Identification”, són sistemes d'identificació que funcionen per radiofreqüència i es fonamenten sobretot en emmagatzemar o recuperar dades de manera remota mitjançant dispositius com etiquetes, targetes o clauers de proximitat, entre altres elements.

p>

Independentment del suport on vagi implementada, aquesta tecnologia està conformada per 3 components imprescindibles:


Antena:

Encarregada de rebre i respondre a les peticions per radiofreqüència i descobrir la presència del adhesiu, clauer o targeta de proximitat.


Lector:

És el responsable de processar la informació que es capta per antena. En cas de lectors d'accés de proximitat, acciona l'obertura de les portes.


Tag:

És el suport adherit al sistema per identificar de forma individual. Per exemple, els clauers de proximitat.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat