ESP

PORTES BATENTS DE 1 FULLA PER A RESIDENCIAL, GARATGES O PÀRQUING

Portes Abatibles de vehicles


Les cancel·les de tipus batents són la solució més tradicional per tancar un mur perimetral de jardins amb pas de vehicles. Podem planejar cancel·les batents que vagin amb UNA o DUES fulles segons l'amplada d'ou entre mochetas i l'amplada dels vehicles que hi accedeixin a dins. La cancel·la batent d'un sol full es recomana fins a amplades de pas màximes de 2,5 m. La seva automatització, per tant, en tractar-se d'un sol full sempre és més econòmica.


Portes Basculants de 1 fulla


Amb mides d'amplada superior a 2,5 m cal assegurar-se molt bé de la fermesa del mur on s'ancora la porta i el motor, així com també del sistema d'afrontament que no canviï les folgures amb l'esdevenir del temps. Les cancel·les batents s'automatitzen a partir de “braços motoritzats” en posició horitzontal que s'ancoren al centre de la fulla i al “pal de tancament” lateral, requerint una amplada de pal d'almenys 15 cm. Sinó caldrà "caixejar" el mur o mocheta per poder embotir la base del braç motor; o bé utilitzar motors de braç articulat (veure Automatismes per a Portes).


Fabriquem portes batents de 1 i 2 fulles segons necessitats del client

Tots els nostres productes es troben certificats segons la norma UNE EN 13241-1, amb el seu respectiu marcat CE, Així el nostre compromís amb les normatives vigents és total i sempre mirant per la seguretat i la demanda dels nostres clients, garantint les nostres instal·lacions amb 2 anys de garantia, a més de comptar amb un servei tècnic especialitzat i capacitat per a qualsevol problema amb la porta.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat