ESP

REPARACIÓ PORTES CORREDERES DE GARATGE A BARCELONA

Presentem totes les solucions necessàries per a les cancel·les corredisses que depenen de l'equilibri i l'ancoratge a la part superior per garantir un funcionament correcte.


Aquest tipus d'instal·lació és molt habitual en comunitats o llocs on se'ls faci un ús realment intensiu. Tot i la necessitat de reparar es considera una de les portes més fiables i aquestes ofereixen una molt bona seguretat per a la seva tranquil·litat.


Reparació portes corredisses de garatge a Barcelona


El nostre equip de tècnics durà a terme les avaluacions prèvies i us aconsellarà sobre els canvis indispensables per estar sempre protegits en sortir i entrar al vostre garatge. Posteriorment, t'entregaran un pressupost totalment gratuït i sense cap mena de compromís perquè valoris les opcions que més es puguin ajustar a les teves necessitats.


Manteniment portes de garatge corredisses


La normativa europea estableix que tot automatisme necessita un pla de manteniment. És per això que SEGURPUERTAS s'encarregués de la revisió periòdica de la porta de garatge basculant perquè tots els elements es trobin en un funcionament òptim, cosa que et permetrà seguir més tranquil.


Hem d'enunciar dues raons per fer el manteniment de les portes de garatge basculants. D'una banda, t'estalvies errors per un desgast inadequat de les peces esmentades i el cost de substituir-les i per l'altre la porta sempre complirà les màximes condicions de seguretat i funcionament.


Mantenim un bon funcionament d'aquestes obertures que llisquen mitjançant les guies laterals amb un sistema de seguretat important perquè s'evitin els trencaments. Complim a més amb la normativa actual a les reparacions de portes basculants perquè el teu garatge estigui més segur.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat