ESP

REPARACIÓ PORTES BATENTS DE GARATGE A BARCELONA

Presentem la solució que necessiteu per a les vostres cancel·les basculants que depenen de l'equilibri i l'ancoratge a la part superior per al seu funcionament correcte.


Aquest és el tipus d'instal·lacions més habitual a les comunitats o llocs on se'ls faci un ús molt intensiu. Tot i existir la necessitat de reparar-la es considera una de les portes més fiables i que ofereixen una bona seguretat per a la seva tranquil·litat.


Reparació portes batents de garatge a Barcelona


El nostre equip de tècnics porta a terme les avaluacions prèvies i us aconsella sobre els canvis de forma indispensable per estar sempre protegits en sortir i entrar al vostre garatge. Posteriorment, t'entregaran un pressupost 100% gratuït i sense cap mena de compromís perquè valoris les diferents opcions que més es puguin ajustar a les teves necessitats.


Manteniment portes de garatge batents


La normativa europea estableix que tots els automatismes requerissin un pla de manteniment. És per això que SEGURPUERTAS s'encarregarà de revisar de manera periòdica la porta de garatge basculant perquè tots els elements es trobin en un funcionament òptim, cosa que permetrà a més estar tranquil.


Hi ha dues raons molt importants per a la realització del manteniment portes de garatge basculants. D'una banda, t'estalviaràs errors pel desgast inadequat de les peces i el cost de substituir-les i de l'altra la teva porta sempre complirà les màximes condicions de seguretat i funcionament.


Mantenim a més el bon funcionament d'aquestes obertures que llisquen mitjançant guies laterals amb un important sistema de seguretat que evita els possibles trencaments. Complim a més amb la normativa actual a les reparacions de portes basculants perquè el teu garatge es trobi el més segur.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat