ESP

REPARACIÓ DE PORTES AUTOMÀTIQUES NICE

Servei Tècnic NICE Autoritzat SEGURPUERTAS


A SEGURPUERTAS, reparem les portes automàtiques NICE i reparem els automatismes Aprimatic.


NICE és la líder en motors de porta de garatge, automàtics, control de trànsit i accessos automàtics.


Som especialistes en reparar portes automàtiques de la marca NICE, per això disposem a més d'un equip tècnic que està altament qualificat i especialitzat en reparar els productes de la marca NICE.


- Instal·lació, Manteniment i Reparació de portes NICE (seccional residencial, seccional industrial…)

- Instal·lació, Manteniment i Reparació de portes NICE enrotllables

- Instal·lació, Manteniment i Reparació de portes NICE corredisses, batents, etc.

- Instal·lació, Manteniment i Reparació de portes NICE de garatge i cancel·les


NICE és la marca de portes automàtiques de referència a Espanya, pels sistemes d'automatització i motorització de portes de garatge i cancel·les batents. El compromís amb la qualitat i la seguretat són a més dues de les senyes d'identitat d'aquesta marca i que nosaltres a SEGURPUERTAS també podem oferir als clients.


Disposem a més d'una gran varietat de motors NICE: SI el motor NICE s'ha fet malbé o ha deixat de funcionar com hauria de fer, també fem reparacions en automatismes de qualsevol tipus de la marca NICE.


Aquesta nova gamma de barreres i portes automàtiques de NICE ha estat dissenyada per a un ús en condicions d'alta intensitat de maniobra. Amb el correcte manteniment, aquesta gamma de barreres de vehicles i portes automatitzades aconseguirà velocitats de fins a 1,5 segons d'obertura. Aquesta família de barreres i portes NICE cobreix, a més, totes aquelles aplicacions possibles des de les àrees residencials fins a les industrials i pàrquings o controls d'accés a vies de pas.


Les solucions automàtiques enrotllables NICE són les idònies per habilitar l'obertura i el tancament tant de persianes, pantalles de protecció o tendals com també per a tancaments locals utilitzats per a ús comercial i domèstic. Els motors tubulars per a portes de garatge NICE es caracteritzen per ser fiables, potents i abaixar el nivell del soroll adaptant-se a allò que amb més exigència es requereixi.


Reparació de portes automàtiques Nice


Reparació de portes automàtiques Nice


Reparació urgent de Portes Automàtiques NICE a Barcelona


PRESSUPOST GRATIS


Serveis de Portes automàtiques NICE


Amb presència a tot Espanya, els serveis de NICE estan a tot el territori nacional existint a través d'una xarxa de tècnics NICE i distribuïdors homologats, garantint la qualitat màxima tant per a instal·lacions com assistències postvenda de tots els productes.

>

El nostre equip de reparació compta amb amplíssima experiència en la reparació i el manteniment de tota mena de solucions NICE podent oferir uns temps d'acció immillorables i avalats amb la garantia de SEGURPORTES.


Confiï'ns la reparació de la seva porta automàtica NICE.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat