ESP

Portes industrials ràpides enrotllables a Barcelona

PORTES RÀPIDES INDUSTRIALS A BARCELONA, Portes ràpides automàtiques per a ús industrial. La millor solució per emmagatzemar i protegir els equips industrials, maquinària, vehicles i altres objectes de valor. Les portes automàtiques corredisses amb comandament a distància són ideals per a magatzems, tallers i garatges de tota mena: aparcaments exteriors, polígons industrials i molt més.


PORTES ENROTLLABLES INDUSTRIALS RÀPIDES a Barcelona, SEGURPUERTAS proporciona portes industrials automàtiques d'alta velocitat. Els nostres productes són adequats per a una àmplia gamma d'aplicacions i entorns com magatzems i centres logístics, fàbriques, instal·lacions industrials i més.


Portes industrials ràpides enrotllables a Barcelona


RÀPIDES PORTES INDUSTRIALS ENROTLLABLES A BARCELONA amb una selecció de dos marcs per satisfer les seves necessitats. El disseny, la qualitat i les prestacions no només són característiques de la nostra gamma de productes, sinó també els valors que comparteixen el nostre equip. Aprofiteu els millors materials per garantir una vida útil que superi les expectatives.


SEGURPUERTAS a Barcelona ofereix una àmplia gamma de portes industrials d'alta velocitat per a aplicacions comercials, industrials i agrícoles. Els nostres productes es fan servir en molts sectors diferents, com l'agricultura, la mineria, l'automoció i d'altres.


Portes industrials i de fabricació, fabricades per encàrrec i adaptades a les vostres necessitats. Portes automàtiques d'alta velocitat per a ús industrial. Us proporcionem la millor qualitat als preus més competitius.


SEGURPUERTAS, empresa ubicada a Barcelona, està especialitzada en el desenvolupament, subministrament i instal·lació de portes ràpides per a ús industrial. El nostre objectiu és crear un clima confortable que redueixi el consum d'energia alhora que augmenti la productivitat al lloc de treball, solucions amb garantia de seguretat i confiança.


PORTES RÀPIDES INDUSTRIALS A BARCELONA: Les nostres portes automàtiques d'alta velocitat estan pensades per complir els estàndards més exigents en una àmplia gamma d'aplicacions. Mentre que proporciona una excel·lent solució per a moltes aplicacions comercials, industrials i municipals, també es poden utilitzar com a sortides d'incendis, accessos per als vianants/vies de sortida, instal·lacions d'emmagatzematge o fins i tot com a portes industrials.


PORTES ENROTLLABLES INDUSTRIALS RÀPIDES A BARCELONA. PRODUCTES EXCLUSIUS AMB QUALITAT I TECNOLOGIA


Les portes enrotllables industrials SEGURPUERTAS són per a grans naus industrials, magatzems i garatges. La porta d'accés automàtic és adequada per a espais interiors molt amplis i es pot fer servir per dividir-los en diferents àrees de treball. No cal invertir en un operador de portes: la porta industrial enrotllable està equipada amb un robust polsador que s'obre i es tanca automàticament.


Dissenyem i fabriquem portes industrials enrotllables d'alta qualitat adequada per a qualsevol indústria, fetes a mida segons les vostres necessitats.


Les portes industrials SEGURPUERTAS estan fabricades per complir els estàndards més alts de qualitat, seguretat i durabilitat i estan equipades amb una àmplia gamma d'opcions que es poden incorporar a qualsevol aplicació.


SEGURPUERTAS ofereix els sistemes de portes industrials i d'accés amb cadira de rodes més innovadors, eficaços i sofisticats. Les nostres solucions úniques milloren la seguretat, minimitzen el temps d'instal·lació i eliminen pràcticament el manteniment. Els nostres productes també es poden personalitzar per adaptar-se als requisits de la seva aplicació específica.


Les PORTES INDUSTRIALS RÀPIDES DE BARCELONA estan dissenyades específicament per a aplicacions en què cal obrir i tancar a gran velocitat. Com a estàndard, les portes industrials FAST vénen com a portes de trànsit de vianants o de carretons.


Les PORTES ENROTLLABLES INDUSTRIALS RÀPIDES a Barcelona és una porta amb un mecanisme d'accionament activat pel vent, situat a l'exterior de la porta i que obre la porta quan un sensor de vent detecta una velocitat de vent superior a 5 m/ s, controlant cada porta elèctrica.


Les portes industrials enrotllables d'alta velocitat són una solució pràctica per a edificis comercials i industrials que requereixen un sistema d'accés mecànic fiable. Dissenyat per suportar altes càrregues i grans volums de trànsit, aquest sistema de portes automàtiques és ideal per a magatzems i instal·lacions de fabricació.


Les portes industrials ràpides estan dissenyades per obrir-se i tancar-se automàticament, amb un mínim esforç. Els avantatges de les portes industrials automàtiques SEGURPUERTAS són, entre d'altres, l'augment de la seguretat i la protecció, la reducció del consum d'energia i la minimització dels costos de manteniment.


Des d'oficines a magatzems, des d'instal·lacions de fabricació a centres de distribució i molt més, podeu proporcionar la solució perfecta per a les vostres necessitats de portes industrials. Cada sistema de portes està dissenyat per oferir un alt rendiment i la màxima seguretat per a tots els usuaris, inclosos els operaris, el personal de manteniment i els ocupants de les zones protegides.


Estan dissenyades per proporcionar la màxima productivitat i millorar el seu entorn de treball, alhora que redueix el temps que es triga a obrir i tancar les portes.


← Tornar


CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat