ESP

PORTES INDUSTRIALS ENROTLLABLES A BARCELONA

Portes automàtiques enrotllables a BarcelonaLes portes enrotllables industrials de SEGURPUERTAS són portes d'alta rendibilitat, robustesa i simplicitat.


Sobretot estan indicades per a les naus d'una gran mida i d'un ús força freqüent, la seva obertura és mitjançant l'enrotllament de lamel·les a la part de dalt de la porta, per tant ocupen el mínim espai i permeten a més una gran flexibilitat pel que fa al disseny. A més, gràcies a aquest disseny, les portes ofereixen pràctiques, segures i silencioses.


Portes industrials enrotllables a Barcelona


Proporcionen un nivell d'aïllament molt elevat, per tant són aptes tant per a un ús a l'interior com a l'exterior. I si cal, es poden automatitzar. A SEGURPUERTAS disposem de solucions per als tancaments dels particulars o empreses. Les portes enrotllables ofereixen alhora la solució més efectiva per obrir o tancar els espais tant en naus industrials o empreses, com en xalets, garatges o cases particulars. Demana pressupostos per instal·lar portes enrotllables!


Aquestes portes enrotllables ofereixen la solució per a aquells ous que necessiten una porta que sigui resistent al vent, la corrosió i algunes precipitacions oferint a més un servei ràpid en el procés de tancar i obrir, funcional i còmode. Els materials amb què s'han construït les portes són de bona qualitat. Per tant, el seu estat no s'afectarà durant el transcurs del temps.


A SEGURPUERTAS assegurem l'efectivitat dels nostres serveis. Comptem amb un equip tècnic amb àmplia experiència al sector ia la instal·lació de portes automàtica.


Estan disponibles en qualsevol tipus d'alçada i amplada, amb finestres o sense, la robustesa de les portes garanteix una seguretat i facilitat operativa. Es tracta de productes estudiats o provats al detall, adequats per a la necessitat que es presenti i dissenyats sobretot perquè durin. Són especialment adequats com a tancaments de zones d'emmagatzematge, garatges i tallers, edificis industrials i públics o sales d'exposició.← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat