ESP

Portes industrials corredisses a Barcelona

PORTES AUTOMÀTIQUES CORREDERES PER A INDÚSTRIA DE 1 i 2 FULLS


Portes corredisses industrials per a la indústria, especialment per a magatzems i naus industrials. Les portes corredisses automàtiques de 1 o 2 fulles es poden utilitzar juntament amb una àmplia gamma de diferents tipus de portes. SEGURPUERTAS us ofereix portes corredisses industrials i solucions dissenyades específicament per millorar l'eficiència de la vostra empresa, a la mida de les vostres necessitats. Poseu-vos en contacte amb nosaltres.


Les portes corredisses industrials a Barcelona fan servir un sistema de transport d'alt rendiment que es desplaça en un pla horitzontal. Aquesta tecnologia permet lliscar les portes, encara que pesin fins a 1.500 kg.


Portes industrials corredisses a Barcelona


Les nostres portes corredisses industrials són perfectes per a la vostra empresa, àrea de treball o indústria. Tots els nostres sistemes es personalitzen i adapten a la instal·lació, ja sigui un sistema existent o des de zero. Les portes corredisses poden estar compostes per seccions, verticals o transversals. Les nostres corredisses poden tenir fins i tot funcions d'obertura i tancament automàtic per a aplicacions especials.


Les portes corredisses s'utilitzen quan la maquinària necessita moure's, per exemple, a la indústria de l'automòbil oa la farmacèutica. Les corredisses automàtiques es fan servir en moltes aplicacions diferents: indústria alimentària, farmacèutica, locals comercials, hospitals i altres centres sanitaris. Més, recentment també hem començat a operar a portes corredisses industrials per a projectes individuals de parets exteriors i interiors.


Les nostres portes corredisses industrials són una excel·lent opció per al seu ús en magatzems i fàbriques, ja que ofereixen una protecció superior contra la pols, la calor, el fred i el soroll. La seva construcció duradora i el disseny aerodinàmic fan que siguin una bona inversió per a estructures comercials o industrials.


Les nostres portes corredisses per a la indústria es poden veure a moltes empreses que inclouen una àmplia gamma d'indústries: aeroespacial, química, farmacèutica, alimentària i etc. Cuidem l'estètica i la seguretat del vostre negoci instal·lant portes corredisses automàtiques a Barcelona.


SEGURPUERTAS ofereix portes industrials a Barcelona amb un nivell de qualitat molt alt. Oferim tota mena de portes corredisses automàtiques i productes d'alta seguretat, que ens permeten satisfer les demandes de les indústries més exigents.


Cerca portes automàtiques corredisses per a la indústria? Tenim la solució adequada per al vostre projecte existent o nou. Amb la nostra àmplia experiència en la construcció, desenvolupem portes automàtiques i aplicacions industrials com portes lliscants o enrotllables que s'adapten a qualsevol espai amb les millors prestacions i qualitat disponibles actualment. Tenim solucions reals amb tecnologia avançada i materials d´alta qualitat. Tots els productes compten amb la certificació europea "CE".


A SEGURPUERTAS, fabriquem portes corredisses industrials. Podem dissenyar i construir sistemes de corredissa per a qualsevol aplicació i oferir una àmplia gamma de solucions per satisfer les vostres necessitats. Tant si busqueu portes automàtiques com manuals, panells senzills o dobles o portes tallafocs, oferim un producte d'alta qualitat que compleix els estàndards de la indústria a un preu raonable.


BENVINGUT! Si busqueu una solució per millorar la seguretat, l'estètica i l'eficiència al vostre taller industrial o fàbrica, us oferim portes automàtiques corredisses.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat