ESP

Portes enrotllables a Barcelona per a residencial garatges a pàrquing o locals

Portes enrotllables per a habitatges, garatges, pàrquings o locals. L´empresa d´instal·lació i manteniment de portes enrotllables a Barcelona. Tant les cegues com les de lamel·les calades (de vareta, tubulars o microperforades) és el tipus de porta més adequat als locals comercials, sent la seva automatització per cost i funcionalitat el producte més popular que tenim.


Les portes enrotllables són adequades per a habitatges, garatges i locals comercials. La nostra empresa està especialitzada en la instal·lació i el manteniment de portes enrotllables a Barcelona. Oferim diferents tipus d'automatismes en funció de les vostres necessitats; lamel·les cegues (de vareta, tubulars o microperforades), així com lamel·les calades (de vareta, tubulars o microperforades).


Portes enrotllables a Barcelona per a residencial garatges a pàrquing o locals


Porta enrotllable de l'empresa d'instal·lació i manteniment de portes enrotllables a Barcelona. La porta enrotllable és un dels dispositius més comuns i sol·licitats, i aquesta automatització per cost i funcionalitat és el producte més popular que tenim.


L'empresa d'instal·lació i manteniment de portes enrotllables es pot trobar en naus industrials amb muntacàrregues o magatzems, botigues de mobles, supermercats i hipermercats, estacions de servei o de gas.


Les nostres portes enrotllables estan fabricades amb materials d'alta qualitat i estan dotades de les millors patents per garantir la millor resistència i qualitat dels nostres productes. Dissenyem i produïm peces a mida per reparar el marc de la porta. Els nostres enginyers s'esforçaran per trobar una solució per a vostè.


Portes enrotllables per a habitatges, garatges i locals. Portes enrotllables Barcelona és una empresa d'instal·lació i manteniment de portes enrotllables a Barcelona. Tant les lamel·les cegues com les calades (de vareta, tubulars o microperforades) són el tipus de porta més adequat als locals comercials, sent la seva automatització per cost i funcionalitat el producte més popular que tenim.


Benvingut a SEGURPORTES, l'empresa d'instal·lació i manteniment de portes enrotllables a Barcelona. Tant les cegues com les de lamel·les calades (de vareta, tubulars o microperforades) és el tipus de porta més adequat als locals comercials, sent la seva automatització per cost i funcionalitat el producte més popular que tenim.


Per a la porta enrotllable disposem de diversos models, tant cecs com de lamel·les calades (de vareta, tubulars o microperforades) és el tipus de porta més adequat als locals comercials, sent la seva automatització per cost i funcionalitat el producte més popular que tenim. A més, us oferim una àmplia gamma d'accessoris que us permeten adaptar-la a la vostra imatge ideal: tancaments de seguretat i diferents tipus de perfils de suspensió.


Estem especialitzats en la instal·lació i manteniment de portes enrotllables, tant cegues com de lamel·les calades (de vareta, tubulars o microperforades) és el tipus de porta més adequat als locals comercials. Des de solucions pràctiques per a grans obertures verticals fins a solucions de nova construcció per a edificis de poca alçada, oferim una àmplia gamma de serveis per a totes les necessitats.


Hem instal·lat i mantingut portes enrotllables en edificis residencials, magatzems, garatges, aparcaments i locals comercials. La porta enrotllable és el tipus de porta més adequat en locals comercials, sent la seva automatització per cost i funcionalitat el producte més popular que tenim.


Llames de portes enrotllables, cegues o calades i motors amb comandament a distància. El gruix estàndard del marc de fusta o acer és de 4 mm. Disposem d'una àmplia gamma de colors, perfils i acabats; incloent fusta, pintura texturitzada i acer polit. Acabat de la porta: us oferim la millor opció a l'hora de fabricar la vostra porta de garatge. També podem dissenyar-la segons les vostres necessitats per satisfer les vostres expectatives d'una solució original.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat