ESP

PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE DE 2 FULLES

La Porta Automàtica de SEGURPUERTAS, és la millor solució per a aquells llocs on hi hagi un trànsit continu de persones, fent d'això una solució pràctica i sobretot elegant, per a espais grans on hi hagi grans obertures, on és imprescindible que sempre es protegeixin els efectes adversos de la climatologia, fent que la fluïdesa de trànsit de persones sigui intensa, ràpida, segura i sobretot senzilla.


TIPS DE PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE


Les portes automàtiques de vidre les podem classificar en els grups següents:

Porta automàtica corredissa de vidre de 2 fulles mòbils, es desplacen de forma lateral en sentit oposat, deixant així una zona de pas força àmplia, a gran velocitat, ideal per a llocs de trànsit intens de persones.


Portes automàtiques de vidre de 2 fulles


Porta automatitzada de vidre corredissa de 1 fulla, la porta automàtica és perfecta per a obertures que necessitin ser ràpides i es trobin en un espai reduït, sense perdre sobretot cap característica fonamental de la porta automatitzada de vidre.

Porta corredissa de tipus automàtic, en aquest tipus de portes automàtiques és molt necessari quan tenim una limitació despai per ocultar les fulles, però necessitem un gran espai que quedi lliure, les fulles es repleguen unes sobre les altres, deixant un espai major per al pas de les persones, necessitant per tant un menor espai possible per a fulles fixes i mòbils.

Portes corbes i semicirculars.

PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE: DISSENY

Aquesta classe de portes automàtiques de vidre permeten a més el disseny de les seves entrades perquè quedin espectaculars, on vulguem una entrada que sigui única, de disseny exclusiu on el luxe i qualitat no tinguin res a veure amb la funcionalitat de la porta automàtica .


Disposem de tota la gamma d'accessoris d'obertura per a la porta automatitzada de vidre, radars, fotocèl·lules comandaments a distància, claus personalitzades, polsadors.


PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE: VARIETAT

Les portes automàtiques de vidre es poden oferir amb un gran catàleg de perfileries i ferramentes, per a la fabricació de qualsevol classe de porta.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat