ESP

PORTES AUTOMÀTIQUES DITEC

Servei Tècnic Ditec Autoritzat SEGURPUERTAS

A SEGURPUERTAS, treballem per oferir tot tipus de reparacions d'automatismes i portes de tipus automàtic de la marca Ditec.


Estem especialitzats en la reparació d'automatismes, i una de les marques que solem utilitzar per als nostres productes són els automatismes Ditec, automatismes d'una gran qualitat, seguretat i amb les darreres tecnologies del mercat.


SEGURPUERTAS, ofereix la seva feina juntament amb un equip tècnic de professionals altament qualificat i especialitzat en reparar automatismes de la marca Ditec. Ells s'adaptaran a qualsevol demanda ja sigui un model de porta, un espai concret o un ou determinat per a la reparació.


• Reparació i manteniment d'automatismes Ditec

• Reparació de quadres de maniobra Ditec

• Reparació d'emissors i receptors Ditec

• Reparació de motors i automatismes Ditec

• Reparació de botoneres i claus Ditec

• Reparació de portes automàtiques Ditec ràpides

• Reparació d'elements automàtics Ditec (fotocèl·lules)


Per a més comoditat al moment d'obrir i tancar la porta del teu garatge, tenim una amplíssima gamma de comandaments de la marca Ditec, on vostè podrà triar entre una gran varietat de models i dissenys que s'adaptin a les vostres necessitats de compra per a la vostra porta automàtica de garatge Ditec.


Portes Automàtiques Ditec


Portes Automàtiques Ditec


Reparació urgent de Portes Automàtiques Ditec i motors Ditec a Barcelona


PRESSUPOST GRATIS


Serveis de Portes automàtiques Ditec


La nostra empresa està conformada per tècnics especialitzats en instal·lar portes automàtiques Ditec.


Automatitzem qualsevol porta ja col·locada, o instal·lem portes automàtiques de la marca Ditec amb la tecnologia més avançada de tot el sector, garantida per la normativa Europea d'automatismes. Tenim a més una abundant gamma d'automatismes on triar, per a qualsevol model de porta, ja siguin corredisses, abatibles, seccionals, cancel·les, portes, etc. Treballem a més amb el millor en marques, cosa que fa també que els nostres motors i portes automàtiques de la marca Ditec estiguin garantides amb absoluta professionalitat.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat