ESP

PORTES AUTOMÀTIQUES BFT

Servei Tècnic BFT Autoritzat SEGURPUERTAS


A SEGURPUERTAS la nostra dedicació arriba a qualsevol tipus de reparació d'automatismes i portes automàtiques o motors BFT.


La nostra empresa està especialitzada en la reparació de qualsevol tipus d'automatismes, i una de les marques que fem servir per al nostre catàleg de productes són els automatismes BFT, automatismes de molta qualitat, seguretat i innovació perquè són les darreres tecnologies del mercat.


SEGURPUERTAS, ofereix juntament amb un equip tècnic altament qualificat i especialitzat la reparació d'automatismes BFT. S'adapten a qualsevol tipus de porta, espai o buit per a la reparació.


• Instal·lació, Manteniment i Reparació d'automatismes BFT

• Instal·lació, Manteniment i Reparació de quadres de maniobra BFT

• Instal·lació, Manteniment i Reparació d'emissors i receptors BFT

• Instal·lació, Manteniment i Reparació de portes de garatge BFT

• Instal·lació, Manteniment i Reparació de portes automàtiques BFT

• Instal·lació, Manteniment i Reparació d'elements de seguretat BFT


Per a la major comoditat possible en el moment d'obrir i tancar la porta del seu garatge, tenim la gamma més àmplia de comandaments BFT, en la qual podeu triar el disseny o model al vostre gust , adaptat a qualsevol de les necessitats que la vostra porta automàtica de garatge BFT necessiti.


Portes automàtiques BFT


Reparació urgent de portes automàtiques BFT i motors BFT per a automatismes


PRESSUPOST GRATIS


Servei Tècnic de Portes automàtiques de garatge BFT i motors BFT


A l'empresa som tècnics a instal·lar portes automatitzades BFT. Automatitzem portes que ja puguin estar col·locades, o instal·lem qualsevol porta automàtica BFT que ofereixi el major avenç del sector i les garanties obligades per la normativitat europea. Tenim a més una abundant gamma d'automatismes, per a qualsevol model de porta ja siguin de l'estil corredisses, abatibles, seccionals, cancel·les, portes, etc. Treballem també amb el millor de les marques i això fa que les nostres reparacions, manteniments i instal·lació de portes automàtiques BFT estiguin en la millor condició de treball i reparació, si escau, de manera urgent.


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat