ESP

MOTORS PER PORTES ENROTLLABLES RESIDENCIALS

Els motors de tipus tubular s'utilitzen sobretot per automatitzar les persianes domèstiques i els tendals. Aquest tipus de motors s'integren dins d'un tub on s'enrotlla la persiana o el tendal, per la qual cosa romandran ocults. A més, es poden accionar mitjançant polsadors i comandaments que funcionin a distància.


Aquest tipus de motors s'integren dins del tub on s'enrotlla la persiana o tendal, per la qual cosa romanen de forma oculta. A més, es poden accionar utilitzant polsadors i comandaments a distància.


Motores para puertas enrollables residenciales


Beneficis dels motors per a portes enrotllables


Comoditat: donat el pes de les portes enrotllables, disposar d'un motor que la mogui per nosaltres és un avantatge a considerar.


Seguretat: tenint en compte la dificultat que suposa moure les portes enrotllables de manera manual, es poden produir accidents que són fàcilment evitables gràcies als motors.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.