ESP

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE PORTES DE GARATGE I PÀRQUING A BARCELONA

Les nostres portes de garatge de l'empresa SEGURPUERTAS us ofereixen tot tipus d'avantatges per a la vostra comoditat, tant per accedir al vostre garatge particular com professional, mantenint així les màximes garanties sobre la qualitat i legalitat vigent per a tota la vostra tranquil·litat i seguretat.


Entre els diferents tipus de serveis oferts des del nostre grup, trobem i destaquem la reparació de portes electròniques, corredisses o de garatge de tipus automàtic. Treballem a més amb la millor garantia de treball i això atorgarà a la seva instal·lació una durabilitat interminable evitant així un sobrecost en qualsevol intervenció futura on se'n puguin derivar possibles errors.


Instal·lació i manteniment de portes de garatge i pàrquing a Barcelona


L'estudi i l'optimització de cada cas és la nostra garantia, fent que les portes siguin la nostra responsabilitat per a un funcionament correcte.


L'aportació de les últimes tecnologies als nostres dissenys i l'adaptació a les noves normatives europees sobre portes de garatge per a les comunitats de veïns fan que SEGURPUERTAS sigui l'elecció més segura per al muntatge, la instal·lació de sistemes de seguretat, l'adaptació a la normativa de tots els automatismes i, sobretot, el control de l'eficiència energètica.


SOL·LICITAR ASSISTÈNCIA


Falla el quadre de maniobres de les portes de garatge automàtiques? Nosaltres t'ho arreglem


Com que no només ens encarreguem del manteniment, si la teva porta necessités ser reparada per si falla el quadre de maniobres, les frontisses o les fotocèl·lules, els nostres tècnics d'assistència les 24 hores a Barcelona per a automatismes s'encarregaran de fer un pressupost sense cap compromís i de forma gratuïta perquè prenguis la decisió més encertada i ajustada a les teves necessitats.


No ens dediquem únicament al sector particular. Si tens una empresa o negoci i necessites una reparació ràpida i eficaç, nosaltres ens encarreguem i reduïm el temps de resposta gràcies a ser distribuïdors oficials, cosa que ens avantatge per disposar de certes peces i recanvis d'automatismes en primeres marques sempre disponibles en estoc.


La seguretat per a la família i els empleats és el nostre principal objectiu.


El manteniment del motor porta corredissa de garatge, essencial per allargar la seva vida


Qualsevol tècnic que estigui especialitzat en automatismes t'aconsellés que facis un manteniment periòdic per tal d'evitar errors en el comportament de les portes de garatge. Amb el manteniment realitzarem a més una inspecció minuciosa a fons per tal que qualsevol component de la instal·lació funcioni de la manera correcta. No només evitaràs els problemes més grans que podrien ser evitats amb un bon manteniment, sinó que a més en cas que necessitessis actualitzar algun component, els nostres tècnics ho farien sense cap problema.


Consulta sobre portes de garatge preus


Tens a la teva disposició sempre un qualificat departament d'atenció al client perquè aquest treballi amb tu i així obtenir un pressupost totalment personalitzat, ajustat sempre a les teves necessitats. La comoditat de poder contactar sobretot a través d'un telèfon, correu electrònic o fins i tot sol·licitar el pressupost a través de la nostra pàgina web o per WhatsApp, t'atorga les facilitats que altres empreses no et podran oferir.


No dubteu, teniu a la vostra disposició un qualificat departament d'atenció al client, juntament amb un grup de tècnics d'assistència les 24 hores del dia, que s'encarregarà principalment de solucionar qualsevol problema que arresti sobre automatismes. Et donarem el suport necessari amb tota la transparència perquè puguis prendre la decisió que millor vingui a la butxaca.


Serveis d'automatismes per a portes de garatge


En aquesta nostra empresa estem especialitzats en instal·lar portes de garatge per a portes automàtiques. Automatitzem portes que ja estiguin instal·lades o col·loquem també portes que estiguin dotades amb portes de garatge modernes i de les més avançades del sector, juntament amb les mesures de seguretat exigides per la normativa Europea. Assessorem en una gran varietat d'automatismes, per a qualsevol model de porta, corredissa, abatible, seccional, cancel·la, porta, etc. Treballem amb el millor en marques el que fa que les nostres portes i portes de garatge estiguin totalment avalades a l'hora de treballar de la manera més adequada.


SOL·LICITAR ASSISTÈNCIA


Instal·lació de portes de garatge automàtiques


En el moment de dur a terme la instal·lació de portes de garatge el procés que normalment seguim aquí a SEGURPUERTAS resulta força senzill ia l'estricte de cara a la qualitat oferta i la normativa, examinem el projecte de manera íntegra i proporcionem la millor solució per a la seva instal·lació.


Cada una té les seves pròpies característiques. El nostre equip d'instal·ladors professionals us assistirà in situ tant en l'elecció de la porta automàtica que haureu d'instal·lar tenint en compte les característiques del projecte suggerint sempre la solució més adequada dins del pressupost per dur a terme aquesta instal·lació.


El nostre equip d'instal·lació per a portes automàtiques professionals té més de 20 anys d'experiència instal·lant automatismes i ells podran assessorar-los adequadament en tot moment sobre la instal·lació de porta automàtica.


Podem dur a terme instal·lacions de portes automàtiques per a negocis, portes de garatge, seccionals, abatibles, portes batents, portes automàtiques i cancel·les de comunitat, portes industrials, enrotllables i molt més. Oferim a més totes les garanties en la instal·lació de la porta automàtica i podem assessorar-lo en paquets de manteniment prou adequats perquè se li garanteixi el rendiment del seu automatisme i així allargar la vida útil més enllà del que diferents fabricants especifiquen.

>

Reparació de portes de garatge automàtiques


Avaries a les portes automàtiques sempre requeriran una ràpida i professional intervenció. El client contactarà amb SEGURPUERTAS detallant a més l'avaria a la porta, així com marca de l'automatisme avariat i els nostres tècnics experts en aquesta reparació de portes es posaran mans a l'obra de manera immediata prenent els elements per reparar els seus automatismes dels que no disposin a les nostres unitats mòbils dels nostres magatzems centrals. Els temps de resposta del nostre equip a reparar portes automàtiques són sempre els millors. Per als arranjaments de les portes de garatge utilitzem constantment recanvis originals de les millors marques del mercat. Som distribuïdors de les marques d'automatismes més representatives dins del sector de les portes automàtiques.


Per dur a terme aquestes reparacions comptem a més amb un equip professional de tècnics amb una gran experiència en automatismes el que ens acaba permetent ofereixen a totes les reparacions de portes les màximes garanties del mercat. Reparem portes pertanyents a diferents sectors com les portes de garatge, naus industrials, cancel·les, portes de comunitat, negocis, col·legis, hospitals, centres comercials, farmàcies, hotels, pàrquings industrials i també reparar portes automàtiques de tipologies variades com abatibles, seccionals, de corredissa, cancel·les batents, enrotllables, de doble fulla, portes de vidre, i molt més… Aquest manteniment de les portes automàtiques sempre és fonamental després de qualsevol reparació o instal·lació.


Manteniment de portes de garatge


Abans de contractar qualsevol servei de manteniment preventiu, els nostres tècnics experts avaluaran de forma completa tot el sistema i instal·lació per tal d'oferir-li un pla preventiu de manteniment de la porta que garanteixi a més el funcionament correcte de la porta automàtica i contribueixi a allargar la vida útil del dispositiu i de tot el sistema fins i tot més enllà del que especifiqui el fabricant. De vegades és necessari dur a terme algun ajust selectiu a la part automàtica per adaptar finalment la instal·lació a l'ús que se n'acabarà realitzant en cada moment.


SEGURPUERTAS inspeccionarà les portes automàtiques d'una manera periòdica per garantir així un funcionament el més òptim del sistema, adequant el pla de manteniment de l'automatisme a l'ús concret per al qual va ser instal·lat i complir així la normativa en base als nostres estàndards de garantia i qualitat.


Garantia en portes de garatge automàtiques SEGURPUERTAS


A SEGURPUERTAS, en treballar de forma única amb els millors elements i marques de portes automàtiques del meratge es capaç a més d'oferir la millor garantia en qualsevol de les reparacions que es duguin a terme. Els productes i materials utilitzats compleixen a més amb la normativa europea i tenen l'adequat marcatge CE associat a cada instal·lació i fabricant. Si la garantia oferta pel fabricant de la seva porta automàtica ha vençut, SEGURPUERTAS és la seva millor opció ja que podem oferir-li a més una nova garantia a la seva porta automàtica i ocupar-nos a més dels manteniments periòdics que la mantindran vigent durant tot el temps que duri la instal·lació . Els nostres temps de resposta són sempre dels més ràpids procurant mantenir els preus per sota del mercat a totes les reparacions que es duguin a terme. Confieu en els millors.


PORTES DE GARATGE BARCELONA

Reparem les portes de garatge a Barcelona amb absoluta garantia i amb els millors temps de resposta de tot el mercat. Treballem a més amb totes les marques utilitzant només materials d'una alta qualitat per reparar les portes de garatge a Barcelona.


← Tornar


CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat