ESP

EMPRESA DE PORTES AUTOMÀTIQUES I PORTES DE PÀRQUING A BARCELONA

Us donem la benvinguda a l'empresa especialitzada en portes automàtiques a Badalona, SEGURPUERTAS, una de les empreses líder al sector dels automatismes. Som l'empresa més veterana quant a instal·lació, manteniment i reparació de portes automàtiques per tots els entorns de Badalona. Tenim un catàleg força ampli de portes automàtiques i marques de motors. Podem solucionar qualsevol problema o actualització que la teva porta requereixi. Treballem tant amb empreses com amb particulars.


Si buscas darle a tu hogar, garaje o comercio un punto de comodidad y seguridad no dudes ni por un solo instante en ponerte en contacto con nosotros, tenemos las puertas automáticas que estás buscando.


Empresa de portes automàtiques i portes de pàrquing a Barcelona


SERVEIS DE PORTES AUTOMÀTIQUES BADALONA

Els nostres treballadors estan totalment llestos per a qualsevol servei de portes automàtiques per la zona de Badalona que se'ls pugui presentar. Tenim tècnics experts que podran garantir un servei de confiança. La col·laboració a més és un punt clau, i és que a la nostra empresa també col·laborem amb els serveis de serrallers de Badalona que fa que puguem millorar la seguretat a nivell de serralleria en qualsevol moment.


El lloc on més freqüentem la nostra feina és a Barcelona, on comptem amb serrallers que operen les 24 hores de dia i que poden ajudar els nostres treballadors en qualsevol moment, sobretot si sorgeix alguna urgència a nivell comercial.


En estar treballant sobretot amb particulars, els serveis les 24 hores amb portes enrotllables tenen més fama del que sembla. El detall més clar és que treballem també colze a colze amb fàbriques de motors i portes automàtiques. Gràcies a això, disposem constantment de recanvis en qualsevol moment necessari. A les portes Badalona sabrem sempre el que necessita el nostre client d'urgències. En cas de trobar-nos amb una porta fora de guia, podem atendre en qüestió de minuts.


PORTES DE GARATGE A BADALONA

El treball més comú es fa mitjançant la reparació de portes de garatge a Badalona. Tant se val el tipus de portes o si es tracta d'una comunitat o un particular, posarem atenció i molta feina a les portes considerades de garatge. Les portes de garatge a Badalona es col·lapsen amb certa facilitat davant de comunitats molt petites.


Quan instal·lem a Badalona una porta de garatge els pressupostos que es podran oferir sempre estaran adaptats a la vostra mida. Ara com ara disposem d'un sistema per poder fer el mateix client el seu pressupost, pots sinó també trucar al nostre telèfon perquè un professional orienti la teva compra i puguis prendre la millor decisió.


Empresa de portes automàtiques i portes de pàrquing a Barcelona


PORTES DE VIDRE AUTOMÀTIQUES

Hi ha molt poques empreses que treballin aquest tipus de portes automàtiques. Manusa és l'empresa on acudim com a servei tècnic atès que Manusa és una empresa que ofereix moltes unitats d'aquest tipus de portes i per tant és un gegant d'aquest sector.


A causa de l'alt volum de portes automàtiques no es pot arribar a totes les zones. És per això que disposem d´un gran equip d´especialistes en portes automàtiques de vidre per poder portar tota aquesta densitat de treball. Per a aquest tipus de fallades en portes de vidre automàtiques el millor és acudir als nostres especialistes com més aviat millor. Perquè aquests treballs no sempre estan coberts les 24 hores i si alguna d'aquestes portes fallen normalment es deuran a problemes electrònics majoritàriament.


PORTES CORREDERES DE GARATGE

La major part de portes corredisses de garatge requereixen sempre un bon espai de creació i instal·lació. Això vol dir que els costos d'instal·lació per a portes corredisses de garatge a Badalona solen ser una mica més elevats que la mitjana. Hi ha a més instal·lacions extres que ens ofereixen el recorregut de les portes com són les cremalleres on avancen. Per aquestes raons, les portes automàtiques a Badalona s'instal·len tenint en compte l'orientació del client pel que fa al cost, és a dir, allò que es vol gastar. Per a la reparació de portes automàtiques a Badalona, es pot trucar a l'hora que calgui sense cap problema, procurant atendre com més aviat millor.


PORTES ENROTLLABLES D'ALUMINI

Aquesta seria una de les especialitats per a portes automàtiques a Badalona. Instal·lem i reparem qualsevol tipus de tancament metàl·lic o porta enrotllable. Totes les portes de tipus enrotllable es poden reparar en hores, i si es tracta d'un canvi de material també es pot fer la feina tota la mateixa setmana per tal de deixar la porta al seu estat original de funcionament. El nostre equip ja és ben conegut per oferir el millor preu de tots, fent del temps la menor de les seves preocupacions. A més, si necessites orientació sobre el que pot costar prestem l'atenció necessària al client les 2 4 hores del dia.


La reparació de portes enrotllables a Badalona és una cosa que se sol fer també els caps de setmana. Amb normalitat el mateix divendres a última hora o també els caps de setmana que és quan les portes decideixen d'una vegada per totes deixar de funcionar.


PORTES BASCULANTS A SOSTRE

Qualsevol instal·lació de portes basculants al sostre no és cap problema per a nosaltres. Per menys de 600€ es pot aconseguir instal·lar una porta basculant automatitzada. Òbviament, el preu només es refereix a la instal·lació del motor al sostre, la porta en si pot tenir un cost de 800€. Hem de recordar que, per a reparacions de portes automàtiques basculants, els nostres serveis estan disponibles cada dia, de manera que deixar el cotxe dormint fora no serà una de les teves preocupacions, t'ho assegurem.


A Badalona aquest tipus de portes abunden força i requereixen de la nostra especial atenció.


PORTES ABATIBLES

Aquest tipus de portes també es coneixen com a portes de braç i es poden arreglar sense cap problema. El nostre servei tècnic d'urgències pot resoldre qualsevol problema que tingui a veure amb les portes automàtiques el mateix dia. Portes automàtiques Badalona es coneix per la seva rapidesa i gran qualitat dels serveis que ofereix. Recordeu que, si necessiteu qualsevol ajuda nosaltres som i serem els primers a atendre't al moment.


ELS MILLORS SERVEIS 24 HORES PER A PORTES AUTOMÀTIQUES

No és una cosa que diguem nosaltres, ho diu qualsevol dels clients amb què hem treballat i han vist que, no només garantint el millor preu, també hem ofert un servei d'absoluta qualitat. Amb una centraleta que s?encarrega de poder gestionar qualsevol d?aquests serveis sol·licitats, les portes automàtiques Badalona són el referent de les zones per a la reparació urgent de qualsevol automatisme. Recordeu sempre que, si necessiteu reparar o instal·lar una porta automàtica, nosaltres sempre serem la solució correcta.


Empresa de portes automàtiques i portes de pàrquing a Barcelona


← Tornar


CONTACTE
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat