ESP

PORTES BATENTS DE 2 FULLS PER A RESIDENCIAL, GARATGE O PÀRQUING

Instal·lem i reparem portes batents que poden ser de 2 fulles a Barcelona per a portes cancel·les en terrenys o torres o portes de garatge, cegues o mixtes (cega més reixa), fabricat el marc amb alumini i panell sandvitx, frontisses ocultes de coixinets i sense cap ou on es pugui un acabar pinçant els dits.


Portes Abatibles de vehicles


Les cancel·les batents són la solució més tradicional per tancar un mur perimetral de jardí amb pas de cotxes. Podem plantejar cancel·les batents de DOS FULLS segons l'amplada de buit entre mochetas i l'amplada de vehicles que accedeixin a l'interior. La cancel·la batent d'un sol full és recomanable instal·lar-lo de fins a amplades de pas màximes de 2,5 m. La seva automatització, per tant, com que és d'un sol full és sempre molt més econòmica.


portes batents de 2 fulles per a residencial, garatge o pàrquing


Amb mesures d'amplada més gran de 2,5 m cal assegurar-se molt bé de la fermesa del mur on s'ancora la porta i el motor, així com del sistema d'afrontament que no canviï les folgures amb el pas del temps.

/p>

Les cancel·les batents es poden automatitzar mitjançant "braços motoritzats" en posició horitzontal que s'ancoren al centre del full i al "pal de tancament" lateral, necessitant una amplada de pal mínima de 15 cm. Sinó caldrà "caixejar" el mur o mocheta per poder embotir la base del braç motor; o bé utilitzar motors de braç articulat.


Fabriquem portes batents de 1 i 2 fulles segons necessitats del client

Tots els nostres productes es troben certificats segons la norma UNE EN 13241-1, amb el seu respectiu marcat CE, Així el nostre compromís amb les normatives vigents és total i sempre mirant per la seguretat i la demanda dels nostres clients, garantint les nostres instal·lacions amb 2 anys de garantia, a més de comptar amb un servei tècnic especialitzat i capacitat per a qualsevol problema amb la porta.


← Tornar


CONTACTE


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat